perjantaina, lokakuuta 17, 2014

TURKOOSIT LASIT #MEIBIJEES?

Aivan hullu päivä, eipä ookaan tällaista ollut vähään aikaan. Voin kertoa, että nautin! Koko viikko on mennyt jotenkin ihme sumussa työpäivien osalta, ja en oikein yhtään osaa edes sanoa mitä olen tehnyt. En oikeastaan jaksa miettiäkään, on paljon helpompaa elää tässä hetkessä, kun miettiä tulevaa ja mennyttä. Pää tyhjänä vaan selviän tästä päivästä, illasta voin alkaa miettiä sitten huomista. Joka on muuten kookenkä-päivä! :)

Ensi viikko näyttää kalenterissa taas ihanalta, kuten sanoinkin, että rakastan sitä kun kalenteri on täysi. Nyt kuitenkin siellä on sen verran tilaakin, että ehdin hoitaa myös firman juttuja, kun sitä seuraava viikko taas menee kokonaan Lahden Seudun Yrittäjänaisten Pop Upissa! :) Ollaan siis yrittäjänaisten kanssa Kauppakeskus Triossa, johon voi tulla meihin tutustumaan ja tuotteita ostamaan! Mulla on siellä omia vuokraamotuotteita esittelyssä, ja tietysti ajanvarauskalenteri mukana, niin voidaan sopia juhlasuunnittelutapaamisia paremmalle ajalle! :) 

Eniveis, tässä kuitenkin pari kuvaa mun potentiaalisista uusista laseista! Mä olen jo jonkin aikaa kaivannut vähän jotain vaihtelua, vaikka rakastankin omia lasejani aivan tolkuttomasti. Haluaisin kuitenkin hieman räväkämmätkin lasit käyttöön, ihan aina kun ei jaksaisi "edustaa" ja näyttää näin tädiltä. :D No ei, tosi kivat simppelit lasithan mulla on. Ja löysin muuten toisetkin lasit, joista en tajunnut napata kuvaa. Ne olivat ihanat vaaleat ja neutraalit, valkoista ja beigeä, juuri sopivassa suhteessa. Täytyy varmaan käydä vielä niitäkin vilkaisemassa jossain vaiheessa, nekin jäivät mieleen pyörimään! Olivat hyvin samanlaiset muuten, kuin nuo omani, vain pikkaisen isommilla linsseillä. 


Kuitenkin, mitä mieltä te olette näistä laseista? Mieheltä tuli niin jyrkkä ei, että tekisi mieli ostaa nämä ihan piruuttaankin. Mä jotenkin tykkään. Se on se fiilis, kun jotain täydellistä osuu kohdalle, ja se näyttää ja tuntuu heti hyvältä. Ja siitä ei tekisi mieli luopua. Ja sitten jos siitä luopuu, se jää pyörimään mieleen, eikä siitä ajatuksesta pääse eroon. Nämä aiheuttivat juuri tämän reaktion, ja niin kyllä aiheutti ne toisetkin lasit! Joudun ehkä käydä tosiaan vielä vähän sovittelemassa.. 

Meidän kisu-vieras lähtee tänään kotiin. :( Ollaan oltu kaikki niin onnellisia sen seurasta, että voi pylly kun meillä ei ole varaa ottaa omaa. Ehkä vielä joku kaunis päivä. Tuntuu, että mieskin on ollut niin ihana ja positiivinen, eikä hänkään sanonut kissan hankinnalle muuta estettä, kuin rahatilanteemme. Meillä on molemmilla ollut kissoja, minulla omani Sasu, josta jouduin luopumaan exän allergian takia aikoinaan. Kauas Sasukaan ei ole mennyt, hän on Ellan kummitädin hellässä huomassa. :) Tosin 80km päässä. Mutta tän iltapäivän jälkeen en taas pitkään aikaan pääse kuuntelemaan, kun aikuinen mies lässyttää, onko mitään hellyyttävämpää? :D 

Nyt kuitenkin taas ihan muihin hommiin, hauskaa perjantaita kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Mulla ei oo rillejä, joten en ehkä ole paras arvioija... Mutta väri on kiva ja sopii sulle, sanoin muoto. Jos mä oisin ostoksilla, mun makuun olis hieman liian isot, mutta kuten sanoin, näyttää hyvältä sulla noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  2. Päädyitkö hankkimaan uudet lasit?

    VastaaPoista