tiistaina, lokakuuta 21, 2014

TÖITÄ TIEDOSSA, PALJON

Huomenta kaikki! Lomasta riippumatta tästä alkaakin mun hässäkkäviikot, nimittäin pomo soitti Kookengältä, että vuorot lisääntyisi halutessani ihan kiitettävästi, ja sehän minulle kelpaa tässä rahatilanteessa. Kolme päivää pitkiä Kookenkäpäiviä edessä, ja sen jälkeen 8 päivän putki Triossa Lahden Seudun Naisyrittäjien kanssa, tulkaahan moikkaamaan! Aika väsynyttä kamaa varmaan esittelyssä. :D Tämä päivä lähtee käyntiin kuitenkin psykan reissulla, josta suuntaan taas suoraan salille.

Toteutin tämä psyka-sali -kombon myös viimeksi, ja totesin sen erittäin toimivaksi yhdistelmäksi. Psykalla tulee aina avattua vähän kipeämpiä asioita, niin sen jälkeen on erittäin hyvä käydä salilla nollaamassa tilanne. Normaalisti suuntaan suoraan alakerran kauppaan ostamaan karkkia, ja purkamaan tilanteen näin, vaikkakin hain salinkin jälkeen karkkia. Niitä minun ei kuitenkaan tarvinut syödä heti, kuten yleensä teen, vaan ne odottivat kiltisti iltaan. 

Vähän epäilen tämän olevan liian pitkä työputki mun jaksamiselle, mutta olen koittanut olla ajattelematta sitä. Salin jälkeen saa hyvän buustin tähän alkuun, ja Triossa olo ei kuitenkaa ole ihan niin "virallista", kuin tuolla Kookengässä. Triolla pystyn samalla hoitamaan kuitenkin työjuttuja, ja kirjoittelemaan tätä blogia, mikä on minulle erittäin terapeuttista. 

Josta tulikin mieleen, että suunnittelin eilen somistusta tuonne Trion nurkkaukseeni, ja siitä tulee aika ihana! :) Pidän homman minimalistisena, koska tarkoitus on esitellä muutamia somisteita ja palveluitani, minulla ei siis ole mitään myytävää tuolle ajalle. Tai otan toki varastoon jääneet myytävät mukaan, ja laitan esille, katsotaan miten niiden käy. Tarkoitus on vain laittaa työympäristö nätiksi ja viihtyisäksi, jotta aina on mukava suunnata töihin pitkiä päiviä päivystämään. Yksityisyrittäjyydellä hintansa, mutta sen arvoinen varmasti. 

Nyt mä juoksen, morjens! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti