torstaina, lokakuuta 23, 2014

TESTISSÄ MÁDARÁ PUHDISTUSMAITO

Heipähei! Mulla on todellakin ollut aika reippaasti äksöniä tässä viimepäivinä, enkä usko että ihan hetkeen helpottakaan. Kaksi työpäivää takana, ja yhdeksän edessä. Tänään kuitenkin viimeinen päivä kookengässä, ja huomenna aamusta onkin sitten Trion vuoro! Käykääs kurkimassa firman Facebookista, mitä Triossa tapahtuu! :) 

Ajattelin kuitenkin ihan pari sanaa kirjoittaa kokeilemistani Mádarán puhdistusaineesta, koska olen puhdistusaineiden kanssa todella, todella skeptinen. Sain tästä tuotenäytteen sokkarilta, enkä voinut olla kirjoittamatta jo parin käyttökerran jälkeen, vaikken ole vielä koko purkkia ehitnyt hakemaankaan! 


Olen nyt kahtena iltana ja tänään aamulla testannut tätä Mádarán Puhdistusmaitoa, ja olen aivan totaalisen rakastunut. Olen jotain synteettistä puhdistusmaitoa joskus testannut, ja se oli ehkä kamalin kokemus ikinä. Ei, ei ja ei. Voitte uskoa, miten skeptinen olin tämän puhdistusmaidon kanssa, ja ehkä senkin takia rakkauteni on näin ehdoton. 

Olen jo jonkin aikaa harkinnut luonnonkosmetiikkaan siirtymistä myös puhdistustuotteiden saralla, mutta olen vältellyt tätä aihetta uskomuksessa, etteivät ne voi mitenkään toimia tarpeeksi hyvin. Olin väärässä. 

Tuote on minulle erikoinen: se ei vaahtoudu, eikä siinä ole kuorivia rakeita, joista olen tykännyt ihan hirveästi. No, kävikin selväksi, että tämä tuote ei niitä tarvitsekaan. Ensimmäinen fiilis oli se, että mitä ihmettä mä tässä nyt hieronkaan naamaani? Tuote on hellävarainen, joten se sopii myös silmämeikin poistoon, lupauksien mukaan. Eikun testiin! Ja hei, se toimikin! Kevyellä hieromisella koko silmämeikkini puhdistui pois, ja minä todellakin puhun kevyestä hieromisesta. Ei hankaamista, vaan lähinä silittelyä, ja silmämeikkini oli tiessään. 

Pois huuhtoessa fiilis oli epätodellinen. Iho ihan todellakin tuntuikin puhdistetulta, ja koko meikki hävisi kasvoilta hellävaraisesti, mutta totaalisesti. Tuttu ja turvallinen pieni kimmoisuus tuntui iholla, mikä on minulle aina merkki siitä, että tuote on ollut tarpeeksi puhdistava. Kuiva ihoni huusi tämän jälkeen kosteusvoidetta, eli tuote ihan todellakin toimii! Tykkäsin erityisesti siitä, että iho näyttää pesun jälkeen rauhalliselta, eikä punota joka suuntaan. Tuote oli siis samalla myös tarpeeksi hellävarainen kaikessa tehokkuudessaan.

Pieni testipurkkini kestää vielä pari pesua, jonka jälkeen suuntaan ehdottomasti noutamaan koko purkin omakseni! Onko siellä ruudun toisella puolen luonnonkosmetiikan testaajia? :) 

1 kommentti: