maanantaina, lokakuuta 06, 2014

SYÖMISESTÄ JA ONGELMISTA SEN KANSSA

Huomenta huomenta! Tänään on sokerilakkoni ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa päivä! ;) Minulla on tosiaan ollut aika vahvasti syömisen kanssa ongelmia, enkä oikein aamuisen bulletproof kahvin lisäksi syö juuri muuta kuin karkkia. Ehkä yhden ruoan illalla, mutta senkin hyvin valikoivasti ja hiilaripainotteisesti. Nyt lokakuun alusta olen onnistunut pitämään yllä täysin viljatonta, ja nyt ajattelin kokeilla, jos minusta olisi edes päiväksi jättämään sokeri pois myös. "Normaalisti" pelkkä ajattelu siitä on tuottanut jäätävää ahdistusta, mutta nyt tuntuu, että tämä raivoni ja inhoni noussutta painoani kohtaan olisi noussut tarpeeksi suureksi, ja nämä fiilikset ylittävät oikeastaan kaiken muun. 

No, eniveis, tänään olisi sitten ohjelmassa tiukkaa sokerin vieroitusoireista kärsimistä (oikeasti pahin päivä on vasta kolmas), itsensä vakuuttelua ja uskottelua, sekä todennäköisesti kaikkea mahdollista muuta hiilaripitoista mussuteltavaa. Mutta sokeriin en tänään koske.

En haluaisi manata tai pilata jo tätä ensimmäistä päivää itseltäni, mutta pakko sanoa, että ihan todella toivoisin, että mielenrauhani kestäisi vähän pidempään, kuin tämän päivän. Todennäköisesti torstain psykan aika tuhoaa lakkoni viimeistään, mutta jos tämän kuukausien (!!) mättöputken jälkeen selviän edes kolme päivää, niin olen jo todella tyytyväinen. Toisaalta kuulostan omaankin korvaani aivan järkyttävän säälittävältä, mutta se onkin yksi ongelmistani. Olen noidankehässä. Mutta jostainhan se on aloitettava. Mun yksi selviytymiskeino on vähän omituinen, mutta suhteellisen toimiva. Mä haluan päälleni jotain kaunista. Se on hyvin joustava käsite, se voi olla kiva meikki, kiva tukka, joku kiva paita, tai niinkuin tänään, niin kivat kynsilakat. Näihin en tarvi peiliä, mikä helpottaa töissä huomattavasti. Pinkki työpaita ei ole kovin imarteleva, joten pukeutuminen ei ole tämän päivän juttu. Kivat kengät on hei muuten myös yksi aika takuuvarma!! :) Luulempa, että tänään eksyy jalkaankin jotain kivaa, näiden kynsien lisäksi. 

No mutta, minä vielä pari päivää ainakin pyörin Kookengässä, joten vähän vielä muut jutut jää taka-alalle. Saa nähdä löytyykö hommia loppuviikoksi, mutta se selviää kun selviää. Karismassa kuitenkin hulinaviikko, koska loppuviikossa on luvassa Karkelot, joten kivaa kivaa, pääsee tässä alkuviikosta varmaan laittaa luovuuteensa peliin! 

Morjens, ja ihanaa viikonalkua kaikille! Tulen sitten kertomaan miten sokerilakon kanssa kävi. ;)

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä lakkoon! Mä olen yrittänyt vaihtaa kesän "syö-joka-päivä-karkkia" elämäntyylin takaisin hieman terveellisempään ja olen alkanut ahtaa napaani hedelmiä (joita syön kyllä muutenkin paljon). Aina kun haluais jotain "hyvää", haenkin ompun tai nektariinin tai satsuman... Sokeriahan niissäkin on, mutta kyllä ne kai karkkeja terveellisempiä on. Kokonaan en karkkilakkoon ala, mutta teen niinkuin lapsena, syön lauantaikarkkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla kanssa hedelmät korvaa hyvin, ja sitten rusinat on kyllä ihan kamalia sokeripommeja, mutta uskottelen itselleni, että ne on kuitenkin parempaa kuin karkki. Mulla ei toimi ollenkaan toi, että syön vaan viikonloppuna, kun mulla kun se romahdus tulee niin se ei enää lopu. :/ Siihen riittää vaikka pala suklaata. Mutta siitähän tässä työstetään eroon, että pystyisi elämään ihan normaalia elämää, ilman että pitäisi koko ajan miettiä mitä suuhunsa pistää. :)

   Poista
 2. Hei mäki aattelin et pidän ainaki yhen viikon sokerittomana, ja hei alotin torstaina. Alko hyvin 2 päivää, kunnes mentii kalliolaa anopille.... heehheh heihei sokeriton viikko. Mokkapala oli liian vastustamaton :D ja koska toi äijä ei mihinkää tälläsee lähe ni ei oo ketää ees muistuttamassa et hei se sokeri!! että tsillee.
  Vois kokeilla uuestaa jahka saan kuivattujen omenoitten (karkkiherkkujen korvaaja) purkin ees puolilleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, näin siinä aina käy!!! Mekin ollaan menossa anopille käymään tänään, mutta onneksi se on vaik pikavisiitti, niin ehkä mitään vaarallista ei ehdi tapahtua. :D Onneksi on rusinat! :D

   Poista