keskiviikkona, lokakuuta 08, 2014

SORONOO SOKERILAKKO

Ehkä tässä olisi minun mahdollisuuteni aloittaa se parempi elämä, missä koko karkkipussia ei tarvi syödä kerralla ja sitä mättöputkea ei tarvitse jatkaa kahta viikkoa (kuukautta)?  Töissä nimittäin odotti sellainen kasa herkkuja, että yritäpä nyt pysyä tässä sitten tiukkana, kun pöydällä on kupillinen karkkia nenän edessä! Tässä oli mun eväät, ja söin kaiken, koska ajattelin että hyvin syötynä ei tee enää mieli. Ja paskat! 
Joten näinhän siinä kävi, että työpäivän päätteeksi seisoin yht'äkkiä kääretorttupala kädessä, ja tuossa vaiheessa ymmärsin tuhonneeni sokerittoman lisäksi myös viljattoman!! Voihan pirulauta! No, kerta mennään, niin mennään sitten, söin sitten vielä toisenkin palan. Ja olihan se muutama ässämix vedettävä, ei olekaan niitä tullut syötyä pitkään aikaan.  Henkeen ja vereen salmiakkiaakkosia. :D 


No mutta hei, huomenna on uusi päivä, ja tänään on kuitenkin uusi ilta taas! Nyt mä "normaalisti" vetäisin sillä tekosyyllä, että johan tässä mentiin, niin nyt voin sitten tänään mennä muutenkin päin prinkkalaa. Mutta ei, nyt haastan ihan todellakin itseni, ja teen jotain mitä en ole tehnyt ehkä ikinä. :D En sotke koko päivän ruokailuja parin namin takia! 

Nythän joudun periaatteessa aloittamaan alusta, mutta unelmien tilahan olisi se, että tällaiset muutamat namit eivät aiheuttaisi minkäänlaista morkkista, sen enempiä sortumisia tai ainakaan sitä viikkojen mättöputkea. Ne olisivat vain satunnainen herkuttelu ja se siitä. Ilman sen enempää selittelyjä. Mutta koska tämä mun mieli ei toimi ihan niinkuin pitäisi, joudun tekemään tänään aivan hullun työn sen eteen, etten juokse kauppaan. Onneksi kotoa ei löydy mitään herkkuja. No, kolme aakkosta, ne on tuhottava. Selviän kyllä loppuillan, pitää käydä ajoissa nukkumaan. 

No, kestihän sitä kaksi ja puoli päivää! Mutta se oli kuitenkin jo yli kaksi päivää, mikä on mulla pisin aika kuukausiin ilman karkkia. Ai kamala miten hirveältä tämä kuulostaa kirjoitettua. Mutta hei, jostainhan se on aloitettava, eikö vain? :)

2 kommenttia:

 1. Hieno sinnittely, jos oot aiemmin vetänyt päivittäin! Aloita sinnikkäästi alusta ja yritä seuraavaksi 3 päivää, jos onnistuu, mahtavaa, jos repsahtaa, uusi yritys. Kyllä sinnikkyys palkitaan.
  Muista, että yksikin päivä karkitta / sokeritta on enemmän kuin ennen! Tsemppiä!
  P.S. Ihanat eväät, kelpais mullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, päivä kerrallaan. Tästä illasta selvisin sipseillä. ;) Ja heh, Bare bar ei ollut niin hyvä kuin Cocovin vastaavat, tai sitten olen liian sokerihöyryissä vertailuun!

   Poista