keskiviikkona, lokakuuta 08, 2014

SOKERILAKKO PÄIVÄ #3 JA PARIT KENGÄT

Hei, sokerilakon päivä numero kolme starttaa! Wohoo! Eilisen inspiskuvan myötä on ajatuksen taso taas uudella levelillä, samaan aikaan kun päähän iski ajatus: "Jos mä nyt lopetan, niin mun pitää aloittaa taas alusta." Saa nähdä miten tilanne muuttuu huomenna, kun olen taas koko päivän itsekseni kotona. Tänään on tosiaan viimeinen päiväni Kookengässä ainakin toistaiseksi, seuraavista vuoroista ei ole vielä tietoa. Aika paljon on hommia kertynyt. Mutta sehän ei haittaa, tykkään kun kalenterissa on paljon tekemistä! 

Mutta hei, meille tulee lauantaina kissa! Raukka parka on meillä hoidossa melkein viikon verran, varmaan vähän hassua olla oudossa paikassa, missä on vielä lapsi. Yritämme kuitenkin järjestää kaiken kissalle mahdollisimman helpoksi, Poika kuulemma tykkää nukkua kainalossa, mutta syliin ei tule. Tämä jos mikä on aika hankalaa järjestää, koska myös Ella tunkee viereen aamuyöstä... :D Ellalla tosin on patja myös siinä vieressä, vähän kyllä epäilyttää laittaa kissa ja 2-vuotias samaan huoneeseen... Ellan huoneeseen kissalla ei ole asiaa, eikä tuo varmaan sinne haluakaan. Kissakuvatulva tiedossa, vaikka olenkin enemmän koiraihminen. ;) Mutta hei, iiihan pakko laittaa teillä muutama kuva mun lempparikengistä Kookengässä nyt! Nämä ensimmäiset on Marco Tozzin iiihanat ruskeat vuorelliset korkonilkkurit, jotka olivat käytännössä rakkautta ensi silmäyksellä. Sisäsyrjällä on vetoketju, ettei tarvi nauhojen kanssa säätää. Toisena on Riekerin saappaat, joista en näköjään saanut tuon parempaa kuvaa, mutta tuollaisia vaaleanruskeita saappaita mulla ei vielä olekaan. ;) 


Kolmantena nämä eilen saapuneet ehkä-ihanat So Whatin UKKI -kengät! Mitään näistä en kuitenkaan saanut perusteltua itselleni, vaikka kaikki toki olivat hyviä jalassa, vaikka aivan erilaisia kuitenkin. Jostain kumman syystä mulla kuitenkin on aikamoinen arsenaali kenkiä, joten en ihan todellakaan pysty selittämään yksiäkään syys- tai talvikenkiä ainakaan tarpeeseen. Ehkä värinsä puolesta, mutta oikeastaan en mitenkään muuten. Mulla ihan todellakin on kengät joka säälle. :D 


Minähän pukeudun näin tavallisesti melkein joka päivä. Tai no, jos on jotain firman tapaamisia, niin en lähde neuleessa, mutta töihin oon huitassut näin, koska töissä on kuitenkin työvaatteet. Täytynee kuvailla joskus teille joku "edustusasu", koska niissä on vähän enemmän mielenkiintoa, kuin tässä farkut ja neuletakki-setissä :D Eniveis, hauskaa keskiviikkoa kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti