perjantaina, lokakuuta 10, 2014

SOHVATYYNYUNELMOINTIA

Eksyin eilen Pinterestissä ihan vahingossa sisustuksen puolelle, ja aloitin välittömän haaveilun sohvatyynyistä. Kaupoissa ei ole tullut mieleisiä vastaan, muuta kuin todella satunnaisesti.. Mutta ei, haluaisin kerralla yhteensopivat tyynyt! Olen viimeaikoina perustanut hyvin paljon neutraaleihin väreihin, mutta koska sohvamme on nyt tällainen beige, ei beigen sävyt kyllä kovin paljoa enää houkuta sohvatyynyissä. Nyt tahdon vain korostaa valkoista, koska beige on jo niin hallitseva. jotain väriä olisi myös kiva saada, mutta mä en vain osaa nähdä, että mitä se olisi. 


Rakastuin ensisilmäyksellä näihin kahteen kaunokaiseen, mutta veikkaisin, että nämä olisivat ihan todellakin paikalla vain näön vuoksi. En usko, että paljettityynylle olisi kiva laskeutua nojailemaan, oli se kuinka kaunis tahansa. Joku pehmeämpi materiaali passaisi ihan todellakin, esim. vaikka ihan painatus. Nuo alla olevat kudotut kuviot toisivat kyllä kodikkuutta ja näyttävät kyllä todella kivoilta. Tämä kuva oli kuitenkin nyt van lähinnä antamassa osviittaa siitä, miten tummaa ja vaaleaa kannattaisi yhdistää. Näissä allaolevissa kuvissa mä tykkään todellakin tästä kontrastista. Yritin kaivella nimenomaan beigeä sohvaa, vaikka omamme on kyllä aika keltaisen sävyinen näihin verrattuna. Näissä kuvissa kuitenkin viehättää erityisesti tuo tummien tyynyjen luoma kontrasti, ja alemmassa kuvassa se, miten vaalealta tila silti näyttää, vaikka onkin kivasti sävytetty hieman tummemmillakin väreillä. 


Näistä kuvista minä sain jo todella paljon inspistä, ja mulla onkin ehkä jo päässä jonkinlainen kokonaiskuva! :) Ehkä tämä Pinterestin selailu ei olekaan ihan niin turhaa. ;) Näillä fiiliksillä etsintään päätyy ainakin pari tummempaa ruskeaa tyynyä, useampi valkoinen, ja ehkä joku neuletyyny tehosteeksi? Katsotaan, metsästys alkakoon! Sitten kun osaisi vielä päättää jonkun hyvän kokonaismäärän tyynyille, mies kun on hyvin, hyvin rajoitteinen tässä asiassa. Nämä olemassaolevat kolmekin ovat hänelle liikaa! Ehkä tästä vielä päästään yhteisymmärrykseen, kun sopivat tyynyt osuvat kohdalle. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti