keskiviikkona, lokakuuta 01, 2014

SISKO

Tällaista maanantai-illalta, huhhuh että on ollut kyllä kiireinen viikonalku! Ajeltiin tosiaan äitini, veljeni ja Ellan kanssa Helsinkiin siskoni luo, jossa vieteltiin hieman siskon ja hänen poikaystävänsä tupareita. Ovat asuneet asunnossa varmaan keväästä asti, mutta nyt oli ideana myös tavata poikkiksen vanhemmat ensimmäistä kertaa. Aika jännittävää, koskahan ne menee naimisiin! ;)


Mulle saa ihan noin niinkuin kiitos mielellään lähettää tällaisen maapallon! :D Mielellään jos siellä olisi vielä piilotettu viinakaappi samassa, niin bueno! Heillä on muutenkin aivan ihania "normaalista" ja tavallisesta valkoisesta massasta erottuvia yksityiskohtia asunnossa, kuten esimerkiksi nuo tyynyt ja allaoleva seinävaate. Maailmanmatkaajat. :) Juustokakku on muuten hyvää, kerrankin jotain muuta kuin pätkisjuustokakkua. :D Ei siinäkään mitään vikaa! 

Hemmetti kun piti mennä lupaamaan, että osallistun Sami Sundvikin faceen heittämään haasteeseen leivättömästä (eli viljattomasta) lokakuusta! Ei sillä, onhan tuota sokerimättöä aika helposti saatavilla, joten mikäs tässä mässytellessä, mutta silloin ei kyllä pitäisi kirjoitella mistään juustokakuista yhtään mitään. No, onneksi vedin onnittelupullat kookengän kunniaksi eilen. :D 


Perään vielä suloinen siskoni, itsestäni kun en saanut yhtäkään hyvää kuvaa. :D Mutta huomenna jatkuu hieman mielenkiintoisemmilla aiheilla, nimittäin on vähän enemmän aikaa keskittyä myös työhommiin, kun "oikeista töistä" on "lomaa". Yrittäjän loma, hah! :D Ja vielä kipeä lapsi kotona, voitte kuvitella mitä siitä tulee. Ei yhtään mitään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti