keskiviikkona, lokakuuta 29, 2014

SEKAVIA FIILIKSIÄ

Heipähei. Mulla on eilen ja tänään ollut kyllä niin mielenkiintoiset päivät, että huhheijaa. Kaiken tämän kruunasi vielä aamupuuhien sekaan heitetty katastrofi, jonka ansiosta siivosin keittiötä varttitunnin. Tuo keittiön matto on kyllä niin menetetty peli... Todistusaineisto alla. 


Kävin tosiaan eilen psykiatrin arvioinnissa, ja kaksi uutta lääkettä nykyisen rinnalle, ja eilen illalla otin ensimmäisen, joka väsyttää ja lihottaa. Tosi kiva, juuri ne, joista yritän päästä eroon. Aamupöhnästä varoiteltiin, ja sellainen oli todellakin. Ei muuta kun kahvia naamariin. Vieläkin on tosin vähän takkuinen olo. Illalla väsyttävää ja aamulla piristävää, ou jee. Toivottavasti nämä ihan todellakin auttaa jotain, en todellakaan välitä syödä lääkkeitä turhaan. Muutenkin olen skeptinen niiden kanssa, mutta tässä vaiheessa en ota riskiä, jos niistä olisikin jotain apua. Työpäiviin saa kyllä ihan tosissaan lypsää kaiken energiansa, ja kun kotia pääsee, niin se on kiitti, moi ja nukkumaan. 

Eilen sain maailman ihanimman tilauksen firmalle, mutta en uskalla paljastaa siitä vielä mitään, koska sen on tarkoitus olla salaisuus. Ensi viikolla sitten lisää siitä, se kuitenkin piristi eilistä aamuani niin paljon, ettei tosikaan. Siitä sitten psykalle, ja voi jeesus mikä tärinä koko kropassani alkoikaan. Eläessäni en ole samalla lailla tärissyt, siis käteni eivät tärise ikinä, ja nyt en saanut edes puhelimen pääsykoodia näppäiltyä. Aivan järkyttävä kasassapitäminen koko reilun tunnin, koska myöhemmin iltapäivällä oli vielä tapaaminen ja olin meikannut valmiiksi. Tuon ajan jälkeen kuitenkin sorruin ihan täysin ja tärisin ja kyyneleitä pidätellen yritin hengittää itseni rauhalliseksi. En ole varmaan ikinä ollut yhtä helpottunut. Nyt kuitenkin tässä trioillessa taas energiat hiipuu, tuo lääke todellakin väsyttää. Istun täällä toppatakki päällä, vaikka minulla on villapaita, ja täällä on todella lämmin ollut koko tämän ajan. Mua aina palelee, kun alkaa väsyttää, tekisi mieli mennä vetämään powernapit takahuoneeseen. Harmi, että se toimii sovituskoppina.. 

No, jotain kuumaa naapurin kahvilasta (eli kaakaota kermavaahdolla), ja tikut silmiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti