perjantaina, lokakuuta 10, 2014

PINKKI LOKAKUU

Koska lokakuu on kuulemma pinkki rintasyöpäkampanjan merkeissä, päätin minäkin lakata kynteni pinkiksi sen kunniaksi! Nämä kestävät todennäköisesti nippanappa huomiseen, mutta mikäs siinä. Kivaa piristystä tähän collarityyliin, johon kuoriuduin, kun hommat Kookengässä loppui tältä erää. :D Kotipäivä. ;) Pinkkinä lakkanani toimi aikoinaan Nainen 2014 messuilta samani EFFECT Nail Desing Kitin ihana kirkuva pinkki, jota olen oikeastaan käyttänyt vain vappuna. On tämä niin neon, että hyppää kyllä hetkessä silmille. Tytär 2v on hullu kynsilakkafani, ja tämä ei varmasti jää huomaamatta häneltä. Toivottavasti hälle on suotu hieman laadukkampi kynsilaatu, kuin äidilleen.


Mulla on jo jonkin aikaa ollut pohdissa jotain vippaskonsteja kynsien laadun parantamiseen, mutta kun ruokavalio on pois laskuista vielä toistaiseksi, on mielessä käynyt erilaiset kynsien kovettajat. Olen joskus käyttänyt Trindin kynnenkovettaja, mutta se oli kyllä ainakin omalla kohdallani todella huono. En huomannut mitään vaikutusta. Nuo kynnenkovettajat eivät vaan ole mistään edullisimmasta päästä, joten toistaiseksi niiden hankkiminen on jäänyt. En viitsisi tuhlata omaisuutta tuotteisiin, jotka eivät toimikaan. Joten kysynkin nyt teiltä, mikä kynnenkovettaja toimii oikeasti? Onko kokemuksia? 

Eniveis, nämä pinkit kynnet kyllä piristävät kummasti myös mieltä, mutta mun mieli onkin vähän kieroutunut. ;) Yksi kynsi on kyllä lakattava aina eri värillä, muutenhan se on ihan liian tylsää! Tällä kertaa väriksi valikoitui keltainen, aivan kuten vappukynsissäni keväällä. Ihanan pirteä! :) Täytynee siis etsiä varmaan hieman pirteämpi pinkin sävy, jos pelkkä neon pinkki ei riitä. :D 


Minä en tosiaan tee minkäänlaista yhteistyötä Roosa nauha -kampanjan kanssa, mutta halusin vain osoittaa sille tukeni. Kaiken maailman kiertävistä facehömpötyksistä en ole koskaan perustanut, joten menköön tämä näin. :) ihanaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Heiiii!!! Sulla on toi Effect Nail Design Kit! Ootko tehny niillä kynsiä? Mua kiinnostais ostaa tollanen setti, mutta mietin, kuin toimiva se kaponen piirustuskärki on, tukkeutuuko se helposti tai sotkeeko? Ihanat pirtsakat kynnet!
  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielenterveys ei oo riittänyt sillä askarteluun, pari kertaa olen kokeillut, mutta kun tää kynnen laatu on niin huono, niin en ole viitsinyt enempää aikaani tuhlata. Mutta ei noi kyllä tukkoon oo mennyt, ja neula tonne kyllä mahtuu sen avaamaan. Ja oikeastaan vain ilmakuplat saattaa sotkea, mutta taitolaji tuokin. Saara Sarvas on taiteillut näillä enemmänkin! :) Mutta kyllä mä näistä muuten olen tykännyt, lakka on vain sen verran pehmeää, että vaatii ehdottomasti päällyslakan. Mulla ei kolme kerrosta ollut kokonaan kuiva vielä vuorokaudessakaan...

   Poista