lauantaina, lokakuuta 04, 2014

PINK PINK PINK!

Otin asiakseni eräänä tylsänä päivänä vähän leikkiä meikkien kanssa, mutta nuo ruskeat silmät on jo niin nähty, että oli ihan pakko keksiä jotain muuta. Minulla sattuu olemaan eräs aleostos meikkipussissa pyörimässä, jonka olen ostanut pelkästään värin takia. Paletista löytyy nimittäin aivan kirkkaan pinkki, ja täydellinen kirkkaan keltainen sävy. Tähän palettiinkin sain inspiraationi aikoinaan Saara Sarvakselta, kun hän joskus kuvaili ehkä vanhojentanssimeikkejä? No, tottakai piti soveltaa, ja ei mennyt ihan niin putkeen. Tämä meikki oli musta vähän tylsä. No, olihan se pinkki, mutta ei jotenkin näytä miltään muulta kuin silmätulehdukselta. Tykkäsin tässä meikissä oikeastaan vain huulista, joista sain kerrankin kivat. No, meikkivoidetta ja huulikiiltoa, jes. 


Onhan tämä tällainen rävellys, tai sitten mulla on huono päivä. :D Siis hei, tämä värien käytön kanssa mä olen aivan jäätävä amatööri, oikein ärsyttää katsoa noita "varjostuksia", joita en KOSKAAN saa tuota silmän ulkonurkkaa kunnolliseksi! Nuo silmän alueen värisävyjen vaihtelut ei todellakaan auta asiaa, ja tuo peitevoiteeni ei ole niille tarpeeksi tehokas. Luomet ja silmänympärys ovat kasvojeni ainoa alue, jossa minulla on pisamia, jes! Häivytän väriä myös hieman liikaa, jolloin se ei jää tarpeeksi intensiiviseksi. Tämä väri on paletissa nimittäin juuri niin kirkuvan pinkki, kuin olla vaan voi. 

Tähän allaolevaan kuvaan jotenkin rakastuin, vaikka varmaan monella olisi tässäkin sanomista mm. ihon kunnosta. Tässä on kuitekin kaksi erittäin kivaa ominaisuutta: mun huulet, joita on jostain syystä siunattu juuri sopivalla koolla, ja nuo aivan ihanat korvikset, joita käytän harvase päivä.

No mutta mitäs te tykkätte tästä? Itse en tosiaan ole rakastunut, mutta harjoitus tekee mestarin. Huomasin vasta kuvatessa, että ripsiini jäi tuollaiset aika päheät jäljet valkosiesta rajauksesta, kun en löytänyt rajauskynää ja piti vähän soveltaa. :D Mies epäili heti muokatuksi, pöh. Ei taida iPhotolla ihan niin paljoa saada aikaiseksi. Minä osaa mitään kuvia muokata. On mulle yritetty opettaa aika moneenkin otteeseen, mutta ei, ei jää päähän. Tämä koneen iPhoto on kivan yksinkertainen. :D Mutta hei, kivaa lauantaita kaikille! :)

2 kommenttia: