torstaina, lokakuuta 16, 2014

PIKKULAUANTAI TEIPATTUNA

Mä olen tänään nyt ottanut itseäni niskasta kiinni ja pistänyt paperille kaikki tulot ja menot, ja vihdoin ja viimein olen niistä kartalla. Tiukkaa on, mutta sentään vielä plussan puolella. Myös firman talous sai saman katsauksen, ja loppuvuosi näyttää oikein hyvältä. Olen niin helpottunut, koska tuntuu, että koko tili on mennyt ennen kuin se on edes tilillä, ja olen lähinnä vältellyt koko tätä asiaa niin paljon kun mahdollista. Nyt kuitenkin eilisillä energioilla päätin tarttua tuumasta toimeen, tämä löytyy edestäni ennemmin tai myöhemmin. 

Mutta niistä eilisistä energioista sen verran, että ystäväni valmistui eilen kiitettävin arvosanoin merkonomiksi, ja pitkällä iltapäivässä tuli viestiä skumppalasillisen jälkeen, että "Onko meillä tänään rahaa?? :'D" Oltiin nimittäin ostolakossa tuossa pari viikkoa, joten kiitos sen, meillä oli rahaa, ja löydettiinkin muutamassa tunnissa itsemme vähän kiertämässä Lahden baareissa. Minä en tykkää ottaa todistusaineistoa mistään kännireissuista, ja onneksi puhelimestakin loppui akku hyvissä ajoin. Ehdin kuitenkin kaverille saavuttuani ottaa pari teinipeiliposekuvaa, liian huonossa valossa, joten laatu on sen mukaista. 


Oli kyllä ihanaa vetäistä pitkästä aikaa kunnon meikit naamaan ja lähteä tanssimaan! Tequillaa tuli vedettyä, ja olihan sitä Cosmot tarjottava vastavalmistuneelle! Siitä on muuten ihan muutama tovi kun on pikkulauantaita viettänyt. Mun tanssimuuveja kuitenkin ihan pikkuisen rajoitti tällaiset:

Miehellä alkoi koulussa teippausharjoitukset, joten olihan se minutkin pistettävä pakettiin. Myös mies on paketissa, voitte kuvitella kun ne siellä neljä tuntia teippailee toisiaan, niin mies on kyllä ihan peitettynä kinesioteippiin. :D Mieheni siis opiskelee hierojaksi tuossa Lahden Hierojakoulussa, on niin ihanaa katsoa miten kiinnostunut hän on aiheesta, ja opiskelee niin huolella! :) Kävin eilen pyörähtämässä päivällä myös Nissenillä, ja sieltä tulikin bongattua pari aivan ihanat lasit, joita voisi harkita! En ole vielä tarpeeksi ehtinyt analysoimaan aihetta, joten siitä tulossa postausta vielä myöhemmin erikseen. Ja kuvia. ;) Pitäisi yrittää muuttaa haluan siihen, että tarvitsen. Vielä en ole keksinyt miten, mutta siitä lisää sitten.

Kyllä tiedättekö meinaa epätoivo iskeä tämän tukan kanssa. Mä olen niiiin täynnä tätä tukkaa, ja voi jumaleisson kun veronpalautukset kilahtaa tilille, niin mulla on jo kampaaja-aika varattuna! Itseasiassa tuon lauseen kirjoitettuani otin luurin käteen ja pirautin Ekokampaamo Piparminttuun, ja varasin itselleni ajan veronpalautuspäivälle. Ne tulee 3.12, jos joku ei vielä tiennyt. ;) Oli muuten superhelppoa vaihtaa palautusten maksutiliä vero.fi:ssä, ei mennyt varmaan minuuttiakaan. Kerrankin pisteet jollekin valtion palvelulle helppoudesta! 


Hiusten kanssa tavoitehan on saada niistä joskus ne unelmablondit latvoja tuhoamatta. Katsotaan kestäisikö nenäkin vähän paremmin hajuusteetonta sarjaa. Olisi kyllä ihana saada pikkuhiljaa vähän vaaleampaa ja kylmään päin taittavaa väriä. Täytyy varmaan jossain vaiheessa kuitenkin totutella siihen ajatukseen, että pääsen tuhannesti helpommalla, jos tyydyn lämpimään sävyyn, mutta vielä en ole valmis luovuttamaan. Ajattelin muuten myös hakea uuden kulmaväripaketin käyttöön, kun sain vanhani vihdoin loppuun, joten siitä varmaan tulossa jotain tutorialia! 

Ihan pikkiriikkisen oli aamulla pää kipeä, mutta jumankauta mikä krapulantappaja tuo kahvini olikaan! Voitin, hah! Sokeri taas ei ollut yhtään hyvä veto, vaikka onneksi tuo kahvi pelasti kyllä minut ihan täydellisesti. Pikkuneiti kuitenkin herätti tunnollisesti kuuden jälkeen. 

Huomenna ajattelin raahautua taas salille, kun fiilis on näin hyvä. Alkaa saamaan jo ihan kivasti intoa tuohon salilla käymiseen, olen ottanut taktiikaksi ihailla itseäni peilistä samalla kun treenaan, ja se jos mikä on osoittautunut hyväksi motivaattoriksi! Erityisesti kyykyt toimii. ;) Ah, mun ikuinen haaveeni: juoksupylly! HAH :D 

Nyt kuitenkin siivoilujen ja sähköpostien kimppuun niillä hyvillä fiiliksillä! :)

1 kommentti:

  1. Vitsi sä oot nätti! Ja onnentyttö, kun oma henk.koht. hieroja! (siis jos hieronnasta tykkää, toisin kuin minä)

    VastaaPoista