perjantaina, lokakuuta 17, 2014

PIKA-AAMU

Huomentaa!! Mä tein tänään taas jotain ennenkuulumatonta, ja pomppasin (eli puoli tuntia torkutettuani raahauduin) ylös sängystä ennen koko muuta perhettä, jopa ennen meidän aamuvirkkua! Tänään on ohjelmassa vaikka ja mitä, ja lähinnä henkilökohtaisten asioiden hoitoa, vaikka toki myös töiden tekoa. Henkilökohtaiset asiat = psykakäynti, sali ja kauppareissu. Jei. Sitten olisikin taas jäätävä kasa laskuja maksettavana, nämä firman laskut on kyllä mielenkiintoisia, kun ne tulee milloin missäkin muodossa. 

Huh, jotenkin tosi rentouttavaa herätä tähän aikaan aamusta. Tai siis, tunti sitten tässä on jo heräilty. Mielettömän rentouttavaa, tiedättekös. Yleensä herään tasan silloin, kun on pakko jo lähteä hoputtamaan tyttöä pukemaan ja päiväkotiin. Meikittä, verkkarit jalassa ja hiukset pikaponnarilla. Kun sitten tulen kotiin, niin hoitelen aamurutiinit ja kahvit yleensä blogin ja sähköpostien ääressä, ja kuunnellen aamulypsyä. Yleensä aamuni ovat siis hiiitaaaaitaaa, mutta tällaiset aamut tuo ihan erilailla virtaa, kun ei voikkaan juoda kahvia kolmea tuntia. 

Josta tulikin mieleeni, että teen lauantaina Kookenkä-comebackin! Eli se niistä hitaista aamuista taas. Ei haittaa yhtään, aivan mahtavaa päästä taas muutamaksi päiväksi hommiin. En voi tarpeeksi hehkuttaa sitä, miten ihanan piristävää se onkaan. Toki tämä toistaiseksi diagnosoimaton sairauteni pitää energiavarantoni vielä rajallisena, joten nämä lyhyemmät työrupeamat sopivat minulle paremmin kuin hyvin! Piristävää siis tiettyyn pisteeseen asti. Tähän asti on mennyt oikein hyvin. :) 

Mutta hei, nyt päivän puuhiin, palaan iltapäivällä niiden silmälasimietteiden kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti