maanantaina, lokakuuta 06, 2014

PÄIVÄN SYÖMISET JA KUULUMISIA

Hei, sehän on jo ilta, ja mä olen selvinnyt koko päivän sokerittomana! Voitte varmaan kuvitella, millaista on, kun on syönyt kuukausitolkulla päivittäin sokeria, ja sitten yht'äkkiä se vain loppuu. Olen tänään jopa syönyt kohtuullisen normaalisti muuten, ja aika säännöllisestikin. Aamulla kahvit, päivällä söin "lounaaksi" palan juustoa ja paketin lauantaimakkaraa (:D), iltapäivästä perunaa, jauheliha-pekoni-juusto -setin ja paprikaa salaatiksi. Kauppareissulla kasasin kärryyn vain ison kansan omenoita, banaania ja perunaa, ja niillä ajattelin selvitä loppupäivän. ;) Otin tottakai pakkasesta sulamaan myös omenasosetta, se kun on loistavaa piltin korviketta, ja aika reippaasti edullisempaa (=ilmaista). 

Kuten varmaan huomaa, niin tällä hetkellä ajatukset pyörii hyvin pitkälti ruoan ympärillä. No, kuten aina, mutta nyt jotenkin erityisesti. No tietysti, olen viikon sisään tiputtanut kaksi kantavaa voimaa ruokavaliossani. :D Viljat ja sokerin. Alan pikkuhiljaa jo priiffaamaan itseäni huomiseen, mutta sinnittelen ensin nyt tämän ensimmäisen illan. Olisi kyllä hienoa heittää sairaanhoitajalle torstaina, että olen ollut koko viikon sokerittomalla, mutta eipäs nyt tavoitella kuuta taivaalta! Baby steps. :) Onneksi on vielä lasi lempivinkkua kaapissa, heh. ;) Enivei, on muuten hassua olla töissä. Jotekin äkkiä tuohon on tottunut, tämä oli viides päiväni Kookengällä, ja jotenkin kaikki tulee jo ihan automaattisesti. Tottakai valikoima on edelleen hieman hukassa, mutta eipä siinä, sekin tulee ajan kanssa. Eipä minulla montaa vuoroa ole enää toistaiseksi tiedossa, kiva välillä keskittyä firman hommiin. Niitä onkin kertynyt jo jonkin verran. Keskiviikkona mulla on kuitenkin varastopäivä, ja ai että se on IHANAA! En pysty edes kertomaan kuinka suunnattomasti nautin siitä, että saan laittaa (jonkun toisen) tavarat järjestykseen! Seurata numerosarjoja ja yrittää saada iiiiiso kasa kenkälaatikoita mahtumaan mahdollisimman pieneen tilaan. Täytyy kehua, että mä olen myös aika hyvä siinä! ;) 

Heh, nyt kuitenkin vielä iltapalalle, jos jotain muutakin kun banaaneja saisi napaansa vielä tässä illasta. Huomenna taas työpäivä, on muuten vaarallista olla kauppakeskuksessa töissä! Aivan liikaa houkutuksia ympärillä. :D Hyvää yötä kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. Aplodit ekasta päivästä! Öitä ja mukavaa työpäivää!

    VastaaPoista
  2. Tuleeko sulle päänsärkyjä? Mulle tulee kun yritän syödä järkevämmin eli saan jonkun tahdonpuuskan ja jätän esim herkut pois, tai vehnän pois jne. ja se jatkuva särky kaataa yleensä kaiken :S aikoinaan onnistui kun lisäsi pähkinöitä jne helppoa nopeaa naposteltavaa kuvioihin mutta nyt olen allerginen niillekin.

    VastaaPoista
  3. Nyt ei tänäänkään vielä ole tullut, mutta tunnistan jo selvästi, että "vieroitusoireet" on alkamassa. Kyllä se päänsärkyihin sieltä tulee, mutta mulla se helpottaa parissa viikossa viimeistään. Mä saan oireita oikeastaan vain maapähkinöistä, jo muutamasta tulee huono olo, cashewt käy paremmin. Toistaiseksi kaikki ok!:)

    VastaaPoista