tiistaina, lokakuuta 07, 2014

OPERAATIO KULMAKARVAT

Kaikkea sitä pitäisikin ehtiä tekemään tässä kahden työn lomassa! Oma pärstä on saanut ERITTÄIN hyvää buustia tuosta uudesta puhdistusaineesta, iho on niiiin pehmeä!! Myös akne alkaa pikkuhiljaa hiipumaan, jes!! :) Selvisin myös eilisestä sokerilakosta, ja ajattelin myös tänään selvitä! Paljon huutomerkkejä heti alkuun... 

Loppuviikolle on luvassa vielä huomisen työpäivä, ja sen jälkeen aika armotonta firman hommien duunailua. Viikonlopuksi on pari somistevuokraamon tilausta, ja sitten onkin muutama muu juttu ihan levällään. Myös varastoa pitäisi käydä vähän siivoamassa, ja kantaa taas kotiin kertyneet somisteet varastoon. Huoh, olisi niin kätevää asua omakotitalossa/rivarissa, tai ihan missä vaan, missä se varasto olisi edes yhden kerroksen päässä! Mutta ei, 6 kerrosta minihissillä, viimeksi kun purin viikonlopun hääsomisteita ja paria vuokrakeissiä, niin voin kertoa, että kolme hissillistä. Ei menny ihan vartissa. Haaveissa on todellakin oma talo, varasto ja autotalli! <3 Tai toimitilat firmalle? :D 

Olen kyllä miettinyt, että olen aika pitkälti painajainen työnantajan näkökulmasta, koska olen yrittäjä. Kaikki 8-16 työpäivän ulkopuolella on hieman hankala järjestää, koska iltaisin on vuokraamon noutoja, varsinkin kesällä, ja versinkin ne kesäviikonloput menee hyvin pitkälti firman hommissa. Nämä Kookengän aamuvuorot on olleet todella ok, ja tuon yksi lauantain viikonloppuvuorokaan ei ollut mikään ongelma, koska näin talvella on huomattavasti harvempaa nuo viikonloppuhommat. Mutta sitten on näitä kaikkia messuja, ja tuo Trioon tuleva tapahtuma vie minulta kokonaisen viikoa, ei auta vaikka olisi kuinka 8-16 töissä. Toisaalta, voisin pitää erittäin hyvänä vaihtoehtona, että jättäisin firman hommat toissijaiseksi työksi, mutta tämä vaatisi kyllä sitten kokoaikatyön, eikä satunnaisia vuoroja siellä täällä. 


tämän aamun agenda on kuitenkin ollut mun kulmakarvat!! Kaivoin niin viimeiset jämät kulmienvärjäyspaketistani, kun vain ikinä sain, ja lätkäsin naamaan, koska ärsyttää kynäillä näitä joka aamu, kun niistä ei ikinä saa tasaisia! Mun ihonhoidossa on siis toinenkin ongelma, iho jää jo aika rasvaiseksi, jos pesen sen myös aamulla. Pitää ehkä hankkia jopa hieman kevyempi kosteusvoide, kun ei kulmakynä pysy paikoillaan! Nämä viimeiset jämät eivät kuitenkaan olleet kovin hyvä vaihtoehto, koska käytännössä mitään ei tapahtunut. :D Vähän kuitenkin, ja sehän riittää, on edes jotain pohjaa mihin lähtee niitä kulmia työstämään! 


Mä olen tänäaamuna aika aijoissa! Tottakai kiirehän minulla tulee lähes poikkeuksetta, on ollut hieman ongelmia totutella tähän vähän kiireempään aikatauluun. jostain syystä en voi juoda enää kolmea tuntia aamukahvia... :D Olen myös jostain syystä nukkunut aivan järjettömän huonosti viime yöt, joten väsymys alkaa nousemaan aika reippaasti. Täytynee ottaa pienet powernäpit tänään. :D Mutta nyt, mä riennän töihin, nauttikaa mun nätistä naamasta! :D Hauskaa tiistaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti