perjantaina, lokakuuta 17, 2014

OIREITA JA AVAUTUMISTA

Kumma päivä. Aamusta psykalle, siitä salille, kauppaan, kotiin ja laskujen selvittelyyn, ja jossain vaiheessa sairaanhoitaja soitti perään, että tahtoo tavata mut vielä ensi viikolla, kun jäi huoli. Hämmentävää, mutta onneksi soitti. Jokainen yli viikon käyntiväli on ollut aika rankka, joten olen aika helpottunut. Ella kotiin, kissa kotiin, kauppaan uudelleen, kotiin syömään ja yhtäkkiä koko päivä olikin jo hävinnyt. Mennyt pitkästä aikaa taas joutuisammin kuin pitkään aikaan, vaikka onkin todella kumma olo. Pitäisi vain mennä nukkumaan. 

Usein olenkin taktikoinut niin, että menen vain nukkumaan, vaikka mieli tekisi valvoa. Ja se on ollut ihan toimivaa. Nämä psykapäivät on vaan vähän rankkoja, ja se yleensä ajaa syömään koko illan. Eräs perseimmistä oireista, mitä tällä hetkellä löytyy. Yritän kuitenkin suojella Ellaa tältä niin hyvin kuin pystyn, enkä aloita tätä syömistä, ennen kuin hän on nukkumassa. Tänään on ollut ohjelmassa hedelmäsose-purkki, herneitä päivälliseltä, banaani, tomaatti, kaalia ja reilu puoli levyä suklaata. Alkaa riittää. Huono leffa loppuun ja nukkumaan. 

Tänä on myös aika ärsyttävää, että jos aloitan jonkun leffan, en voi olla katsomatta sitä loppuun, vaikka se olisi kuinka huono. Samoin biisien kanssa, jos joku jää kesken, se jää soimaan päähän. Leffat jää häiritsemään. On aivan sairaan ärsyttävää, jos joku muu hallitsee kaukosäädintä, pysähtyy johonkin sarjaan ja jättää siihen hetkeksi vain vaihtaakseen kanavaa minuutin päästä. Aaaaarrrrgh!  Siis kanavien selailu mainostauolla, onko mitään ärsyttävämpää. Ehkä. Mut tätä mä katon, ja sit öitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti