torstaina, lokakuuta 09, 2014

MUNAKAS LEVEL 2!

Uuuh, lupasin vähän vilautella ruokakuvia, vaikka yleensä se ei kovin tapanani olekaan. No, olenhan minä vähän väliä kuvaillut aina ruokiani, mutta en oikein tiedä miksi. Mä en niitä tykkää katsella, joten en niitä yleensä myöskään julkaise. Mutta hei, tää oli niin jäätävän hyvää, että olihan tämä kuvattava ja jaettava! 

#1 Pilko sienet, paprika ja pekoni pannulle, esipaista.
#2 Heitä perään kananmunat ja kuutioitu juusto. Tarviiko tähän oikeasti jonkun ohjeistuksen? :D 


#3 Kypsennä haluamasilaiseksi, mä tykkään vähän löysästä. :D Voin kertoa, että tää setti räjäytti tajunnan!

Tämä oli tosiaan mun viikonloppuaamiainen, kun pyrin olemaa juomatta kahvia viikonloppuna. Ne kofeiininiksat ja sitä rataa. Olisi vielä kanttarelleja pakastimessa, täytyy varmaan kokeilla level kolmostakin jossain vaiheessa.

Huomenna olisi sitten salipäivä, eihän siitä muuten pääse eroon! Muuten ajattelinkin ottaa päivän ihan kaverin työpaikalla puolitöiden tekemisellä, koneen tottakai otan mukaan. Muuten huomenna on parit tilausten noudot ja pakkaamiset tottakai, mutta ne on ihan pikaisia juttuja. Vähän ostoksillakin pitäisi käydä firman puolesta, saa nähdä ehdinkö edes ottamaan rennosti huomenna. :D Tänään on varmaan suklaalevyn vuoro, laukussa odottaa iltaa Fazerin Marianne levy, jota en ole vielä päättänyt syönkö sitä sittenkään. Piti kuitenkin ostaa, että pääsen himosta eroon. :D

Nyt kuitenkin perheen pariin illaksi, ihana rento ilta tiedossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti