tiistaina, lokakuuta 21, 2014

MEGALOMAANINEN KOSMETIIKKAVARASTONI

Aloin eilen illalla kuvaamaan teille tätä postausta varten kynsilakkavarantojani, jotka ovat mielestäni aika suuret.. Toisinsanoen omistan aika paljon lakkoja, joita en käytä lainkaan. Todellisuus: 22 lakkapulloa. Mä järkytyin vähän itsekin. Ehkä suuren määrän vaikutelman antaa tämä seuraava kuva, ja kuvakulma minulle on todellakin alaviisto. 


Tästä ylläolevasta kuvasta löytyy vielä muutama ylimääräinen pullo kuivuneita lakkoja, jotka olivatkin iltani agenda. Niitäkään ei löytynyt kuin viisi. Alla taas on jälkeen kuva, miksen mä nää mitään eroa? Sama kaaos..


Tässä taas hyllyltäni poistuneet lakat ja kosmetiikka. Kynsilakkojen lisäksi hiuslakka ja tyhjentynyt kynsilakanpoistoaine, jota piti säilöä hyllyssä, kunnes uusi jyrää sen tieltään. Ei mitään järkeä. Tästä pienestä projektistani intoutuneena ajattelin kuitenkin samalla kuvata koko kosmetiikkavarantoni, jotka ovat todellakin tässä:


Okei, mulla on peilikaapissa vielä hiuspuuteri. Meikit minulla toki on erikseen ja hiusten- ja kasvojenpesutuotteet, mutta tässä onkin oikeastaan kaikki muu... Hiuslakka, kiiltosuihke ja käsivoide, bobbypinnejä ja kaiken maailman ponnarit, kynsiviilat ja hiuskorut tuossa kauniissa laarissa. Tadaa! Oikea kosmetiikkahamstraaja, vai mitä. ;) Mitä muuta mun pitäisi muka tarvita?

Alla vielä järjettömyyksiä hipova hajuvesisarjani, olkaa hyvät. 

En tiedä itkisinkö vai nauraisinko. En ole vuosikausiin ostanut uusia hajuvesiä, enkö todellakaan muista laittaa edes baari-illaksi hajuvettä. Tuohon Bodyshopin LOVEetc. hajuveteen ihastuin aikoinaan totaalisesti, ja ilmeisesti se tuli myös ystävilleni selväksi.. :D

Tuo kaunis peilihässäkkä on lahja anopiltani, joka kotiutui juuri Viron reissulta. Se on oikeasti aika kaunis, tykkään tuosta alaosasta, jossa on lasiset säilytysrasiat! Tuppaan kerätä kaikki koruni aina tuohon kylppärin hyllykköön, vaikka niille on oma paikkansakin, mutta tuohan on aivan loistava varajemma! Tuon fuckin' kukka-lintu-systeemin ruuvaan tuosta kyllä vielä hittoon, mutta teoriassa toimii. 


Siinä vielä koko komeus, eikö olekin valtavat varastot! Toki ne varastothan mulla on erikseen, mutta sieltäkään ei löydy mitään näistä kulutustuotteistani. Sinne on lähinnä kertynyt kaiken maailman messunäytteitä ja hutiostoja, sekä hutilahjoja. :D Niitäkään ei kuitenkaan ole kuin A4:sen kokoinen laatikollinen. Ainiin, on mulla myös lämpösuoja tuolla hyllyn päällä! 

Mutta hei, millaiset jemmat teiltä löytyy tätä kaikkea? Onko kylppärin hyllyissä vain ehdottoman tarpeelliset, vai tuotteet joka lähtöön? Löytyykö varastoista heti jatkokappale loppuneelle tuotteelle? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti