tiistaina, lokakuuta 14, 2014

KOTIMANIKYYRI, TAVALLAAN.

Mun eilinen päivä meni hyvin pitkälti postuaksien, sinkkuelämän ja kynsienhoidon parissa. Olen oikeastaan vältellyt töitä niin kympillä, kun olen pystynyt. Tuntuu aivan kamalalta, mutta mä ihan todellakin olen tarvinnut ne muutamat tunnit, jotka olen eilen ottanut vain itselleni näinkin turhamaisella tavalla. No hei, ainakin mulla on nyt nätit kynnet. 

Jouduin tekemään vähän joustoa tällä kertaa, koska käytin juuri viimeiset kynsilakanpoistoaineet, joten en viitsinyt lakata kynsiä minkään väriseksi. Päädyin siis vaan Dependin kirkkaaseen lakkaan, joka sekin vetelee viimeisiään. Lisäksi mulla oli apuna NELJÄ kynsiviilaa ja kynsiöljy, jonka olen saanut Lahden Glamorista blogiyhteistyössä alkuvuodesta. Siitä yhteistyöstä voi lukea lisää täältä! :) On kyllä ihan lievästi sanottuna pikkuisen ikävä rakennekynsiä, mutta juuri nyt minulla ei kirveelläkään ole varaa niihin. Nuo kaunokaiset tuolla linkin takana todellakin kelpaisivat! 


Eniveis, tarvikkeinani olivat kova karkea viila, jonka senkin olen saanut Glamorista, kuten myös pehmeän bufferiviilan, johon olen aivan koukussa! Lisäksi minulla oli oma pehmeämpi viilani, joka ei ole aivan niin raju, kuin tuo kovempi vaalea viila. Sitten vielä metallinen kapeakärkinen, jolla on hyvä kaivella kynnen alle taipuneet pehmeä jämät veke! :D Jokaisella siis tarkoituksensa! Tein kunsiholtoni käytännössä täysin samoilla ohjeilla, kuin rakennekynsien huoltoon saamani ohjeet. No, tietenkää mulla ei ollut tuota pituusongelmaa, ja kynsinauhani ovat jotain kammottavan ja järkyttävän väliltä, mutta ne vaativat aikaa. Ja öljyä. 

Valokuvat ovat muuten paras anti kertomaan, koska kynnet ovat siistit! Tuota pikkurillin kynttä ei huomaisi välttämättä ollenkaan, ainakaan minä en huomaa, ellen ottaisi siitä kuvaa, ja katsoisi sitä "ulkopuolisen silmin." Näin nysiä kynsiä saa ihan todellakin työstää vaikka hamaan loppuun asti. 


Voin vähän myöhemmin laittaa yksityiskohtaisempia vinkkejä kynsien huoltoon, ja samalla rakennekynsien huoltoon, koska olen saanut siitä todella hyvät ohjeet Glamorin Susannalta! :)

Tällaiset värittömät peruskynnet ovat kyllä niin helpot ja mukavat, kun ei koko ajan tarvi kytätä mitä kynsilakan kunnolle kuuluu. Näitä tuleekin sitten ihan muuten vaan kyttäiltyä, pitkään pitkään aikaan kun en ole jaksanut kunnostaa kynsiäni tällaisella intohimolla. Aivan ihanaa, kun nyt löytyy siihen kunnon tarvikkeet ja taitokin, kiitos siitä kuuluu kyllä Susannalle! :)Oli ihan pakko lisätä tähän tuo blogiyhteistyö-tägi, koska olen saanut tuotteet ilmaiseksi. Tästä postauksesta ei kuitenkaan ole sovittu mitään, vaan tahdon vain jakaa käyttämäni tuotteet, ja nämä nyt vain sattuvat olemaan ainoat kaapistani löytyvät. Ja aika hyvät onkin, joten mitenkään suotta en näitäkään teille julista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti