maanantaina, lokakuuta 20, 2014

KOSTO KAIKISTA VUOSISTA

Mä en KESTÄÄÄÄ! Tässä kyttäilen ihan intona Apulannan lippuja, koska nehän on saatava!! Ja jumankauta mä repeen, jos me ei nyt saada niitä, koska nostalgia. En oikein osaa edes sanoa näitä Apiksen nykyisiä biisejä, mutta ai että oli ihan pakko katsoa se Vain Elämää jaksokin, kun oli Tonin päivä. Alan hipoa säälittävää, mutta tämä on jotenkin ehdoton Must See, ja olen ollut tästä aivan liekeissä! Apis kyllä valitsi aivan liian pienen areenan... ;) 

Tyttö katsoo muumeja vieressä, minä teen päivemmälle kulmien värjäys tutorialia ja samalla vähän kirjoittelen tätä, väsäilen kahvia ja etsin päällepantavaa. Ikuinen multitäskääjä. Mulla on todella harvoin vain yksi projekti meneillään samaan aikaan, ja jos ei ole, niin se ei ole ollenkaan hyvä. Tähän hetkeen pysähtymisen taito on todella hukassa. 


Tiedättekö, olin eilen taas juttelemassa ihanan äitipuoleni kanssa, ja vitsi että hän onnistuu aina opettamaan minulle jotain itsestäni, vaikka minä olen pääosin se, joka höpöttää. Häneltä saan vaan niin tuhottomasti inspiraatiota, ja vahvistusta siihen, että olen oikealla polulla, ja voin olla ylpeä itsestäni. Nään asiat hänen kanssaan jotenkin aivan eri tavalla, kun olen oppinut katsomaan itseäni lähinnä äitini halveksuvista silmistä. Äitipuoleni taas on aivan eri kastia, ja häneltä saan aivan mielettömästi ihanaa itseluottamusta, ja erilaista näkökulmaa kaikkeen tekemääni. Hänen kanssaan katkeruus muuttuu ylpeydeksi. Vaikka se onkin minulle omituinen katselukulma, mutta en voi olla myöntämättä, että kyllä hän on oikeassa. Toki, jos en olisi oppinut selviytymään yksin kaikesta, ja kannustamaan itseäni, en todennäköisesti olisi yrittäjä. Kiitollisuuteen on kuitenkin matkaa.. 


Eniveis, yli tunnin tätä postausta kirjoitettuani voin onnellisena todeta, että APULANNAN LIPUT PLAKKARISSAAAAA!!! 

Näihin puheisiin päätän tämän postauksen, ja palaan asiaan kulmakarva -tutorialin kanssa! Ihanaa viikonalkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti