lauantaina, lokakuuta 04, 2014

IHON KUNTO NYT

Mä olen käytännössä koko nuoren ikäni paininut erilaisten iho-ongelmien kanssa. Tai oikeastaan vain yhden, nimittäin aknen. Aivan v*tun rasittava vaiva, sori vaan jos olen liian suora. Mä olen kokeillut kymmeniä ja kymmeniä ihonhoitotuotteita, niin apteekin kuin ihan peruskauraa, ihan Cliniqueen asti. Ei, ei ja ei. Parhaat on olleet kallempia, mutta hittojakos opiskelijalla, ja sen jälkeen äitiyslomalaisella on mosiin varaa. No enivei, pari lääkekuuriakin on tullu vedettyä, mutta tässä ollaan. 

Raskausaikana mun iho oli paremmassa kunnossa, kuin tyyliin ikinä. No, paleo-aikaan se oli myös todella hyvässä kunnossa, mutta siihen ei riitä motivaatio, eikä itsekuri. Nyt olen huomannut jo huomattavaa parantumista ihoni kunnossa, ehkä kiitos uuden puhdistusaineeni, koska mitään muuta en keksi! Tuntuu, että iho on rauhoittunut aika roimasti, eikä enää puske talia samallalailla kuin ennen. Ehkä siksi, että iho ehkä saa happea paremmin kuin ennen? Iho tuntuu edelleen todella puhtaalta, ja BB-voidekin tuntuu levittyvän iholle paljon paremmin, ja pysyvät pidempään.




Tässä kuitenkin mieheni ottama kuva eiliseltä, en edes huomannut hänen nappaavan tällaista, mutta tämähän passaa oikein hyvin tällaiseen tarkoitukseen. No, niinkuin tuossa edellisessä postauksessa ei olisi tarpeeksi hyvin näkynyt ihoni kunto, se kun on aivan kammottava. Tässä kuitenkin nyt ihan vain värisävyilla muokattu kuva, ihon kuntoa en ole mitenkään korjaillut. 

Toivoisin todellakin hieman parempaa ihoa, mutta toisaalta, minkäs teet. Olen joskus kuullut, että naisen paras asuste on hänen hymynsä, ja uskon tähän täydellisesti. Ja tällä olenkin puhunut itsestäni oikeastaan jokaisen virheen pois jo aikakaudet :D 

Minun ihooni on kuitenkin tehonnut parhaiten kuivan tai todella kuivan ihon tuotteet. Olen jo aiemmin puhunutkin siitä, miten sellaisia käytänkin. Aiemmin sekaihon tuotteita käyttäessäni ongelma ei oikeastaan ollut puoliakaan näin hyvässä tilassa. Pitäisi ihan todellakin löytää jostain inspis jättää maito ja sokeri pois ruokavaliosta. Nyt Sami Sundvikin leivätön lokakuu -haasteen myöstä kun viljat on pysyneet poissa jo huimat neljä päivää. ;) Helppoa, kunhan kukaan ei viel mun sokeria! Kun se olisikin vain silloin tällöin, tai pari palaa suklaata, niin ei siinä mitään, mutta kun se on puoli levyä kerralla joka päivä. Okei, lääkitys on helpottanut tähän asiaa todella paljon, ennen se oli kaksi levyä joka päivä. 

Mutta eniveis, löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta iho-ongelmien kanssa kamppailevia? Onko helpotuksia löytynyt? :) 


ps. Sain mahdollisesti juuri ruokaorgasmin. Munakas, jossa on herkkusieniä, paprikaa, pekonia ja aivan rutosti voita ja ruususuolaa. TERVE! Tuo vieressäni oleva viinilasi saattaa vaikuttaa asiaan. ;)




3 kommenttia:

 1. Otin viime vuoden syyslomalla "oikeaoppisesti" aurinkoa Kanarialla kahden viikon lomareissun verran ja sain sillä ihoni sellaiseen kuntoon, että olin siihen itse tyytyväinen. Sen jälkeen en meikannut ripsaria ja huulikiiltoa enempää ja tähän päivään mennessä en ole noiden kahden lisäksi naamani laittanut muuta kuin kosteusvoidetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tommonen tonnin ihonhoitovinkki, kiitti! :D Hhaha, ei vaan, aurinko kyllä pitää ihon aina parempana, kun muistaa vaan pitää huolta siitä!

   Poista
  2. Joo, ei ihan joka kuukausi viitsi tuossa "hoitolassa" käydä... Onneksi kesä oli hetki sitten meillä Suomessakin!

   Poista