sunnuntaina, lokakuuta 05, 2014

HIUSPOHDINTOJA

Mulla on hiusteni kanssa todellakin pikku projekti meneillään. On ihan supertrendikästä kasvattaa oma värinsä takaisin, mutta se ei voisi vähempää kiinnostaa. Mun oma väri kamppailee jossain järkyttävän ja oksettavan välillä, harmi että hyvin suurella osalla on saman värinen tukka - perus ruskean ja maantienharmaan välimaastosta. Sorry vaa, ei iske meikäläisen päähän. Todella, todella masentava väri.

Oma pää kuitenkin kaipaisi jo vähän päivitystä, edellisestä värjäyksestä on jo kuukausitolkulla. Tyvikasvu alkaa olla jo aika pahasti esillä, vaikka tämä viimeksi raidoitettiinkin aika hyvin niin, että tyvi häviäisi hyvin sekaan. Pään nykyinen väri on kuitenkin niin aljon tummunut ja kellastunut, että luulempa että vain uusi väri enää auttaa asiaan. Hiukseni eivät oikein osaa päättää millaiset ovat, joskus näyttävät todella tummilta, ja joskus taas todella vaaleilta. Vaaleaa kohti ollaan kuitenkin menossa.


Tavoitteenani on siis käytännössä iiihanan Blake Livelyn hiukset. Koko Gossip Girl tulikin katsottua lähinnä Blaken hiuksia ja hänen kampauksiaan ihaillen! Puhumattakaan siitä, miten järisyttävän kaunis hän muuten. Hänellä on välillä vähän liian kellertävät hiukset kuvissa, mutta se pituus, ja se miten hyvältä ne sattuneesta syystä näyttävät aina hyvältä. Henk.koht. kampaaja meikäläisellekin joka kerta kun astun kotoa.. En tiedä, Blake on kertonut kauniiden hiustensa salaisuudeksi kookosöljyn! :)

Tässä kuitenkin muutamia ajatuksia siitä, millaiset hiukset haluaisin, ja mitä tavoittelen!


Lisää kuvia Pinterest-taulullani! :)

2 kommenttia:

  1. Eräs blondi bloggaaja kirjoitti Got2Be Beach Babe-suihkeesta, jota hän käyttää; ei ole niin tujua kuin väri ja sillä saa tyvikasvun hämättyä kauniin vaalean sävyihin.

    VastaaPoista