sunnuntaina, lokakuuta 12, 2014

ELÄINASUKAS

Meillä on eläinasukas!! Haettiin eilen anopin kissa hoitoon vajaaksi viikoksi, ja vaikka kovin raukka tuo tuntuu olevan, niin yllättävän nopeasti Poika tottui meihin ja taloon. Vähän aikaa lymysi sängyn alla, mutta kun istuttiin porukalla sohvalla lukemassa, niin uskalsi tulla kiertelemään ja haistelemaan. Äkkiä löytyi vessa ja ruoat, ja yhtäkään vahinkoa ei ole sattunut. Ihan aikuinen kissa kuitenkin kyseessä. :) 

On kyllä Ellankin mielestä niin jännittävää, että on eläin talossa! Koko ajan saa olla huomauttelemassa, että älä jahtaa kissaa, kissa pelkää, anna olla. Poika säikky jokaista äkkinäistä liikettä ja ääntä, mitä lie joutun kokemaan. Poika on ollut anopillani vasta pari kuukautta, kun hän muutti tänne Lahteen ja haki Pojan kodittomista kissoilta. On kuitenkin ihana huomata, miten nopeasti Poika sulattautui tännekin, keräili ihan kympillä jo eilen illalla! Arkaan tuo on, mutta onneksi todella kiltti, ei yhtään pure tai raavi! Ei tarvi olla huolissaan varpaistaan yöllä. :D 


Täytyy sanoa, että kyllä tässä vähän tekisi mieli omakin lemmikki ottaa, vaikka sitten kissa, jos ei olisi niin tiukkaa muutenkin. Parempaan aikaan sitten. Kyllä tässä vaan omaa halikaveria kaipaa, ja luulenpa että on Ellallekin kummallista, kun kissa sitten lähtee. 

Ja hei, Ella nukkui ekan kokonaisen yön kuukausiin omassa huoneessa!!! Ilman yhtään itkua, ilman yhtään mitään! Heräsi toki puoli seitsemän, eikä tässä kaikesta panikoidessa saanut nukuttua muutenkaan, mutta jotain tällaista mä vähän toivoinkin! Katsotaan miten ensiyönä käy. :) Ihanaa miten mieskin heltyy tuon kissan kanssa, yölläkin jos kissa kävelee vieressä niin kupsuttelee ja maanittelee viereen vaan. Söpöä. On se vaan ihana! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti