torstaina, lokakuuta 30, 2014

EI AINA JAKSA KIINNOSTAA

Heipähei! Kyllä äkkiä tasaantui tuo väsymys, nyt jo toisen lääkkeen jälkeen ei väsytä yhtään niin paljon. Mitä nyt eilen nukuin 1,5h päikkärit kesken työpäivän, kun meinasin nukahtaa pystyyn, ja yöunia on takana 10 tuntia. Kumma kun ei väsytä. :D Ei muuta kuin annosta nostamaan.. 

Eniveis, tänään toiseksiviimeistä päivää Triossa, ja toivottavasti pysyn hereillä koko päivän. Tällä viikolla on kyllä treenimotivaatio noussut ihan uudella tavalla, kun joutuu joka päivä menemään moneksi tunniksi julkiselle paikalle ja pukeutumaan asiallisesti. Olen koittanut pitää asun rentona kuitenkin, niin että minulla on hyvä olla. Se on tarkoittanut sitä, että asukokonaisuus on vaihtunut 2-6 kertaa aamun aikana... On ollut ihan pientä kriisiä havaittavissa. Tämä jos mikä nostaa treenimotivaatiota. 

Aikataulu ja väsymys ei vaan oikein ole antanut periksi salille tällä viikolla, joten päädyin tiistaina tekemään vaan pienen kotitreenin aamupäivästä. Vähän joogaa, ja perään kahvakuulaa. Kiitti, pylly oli eilen kipeä. Haluaisin silti kuitenkin käymään salillakin, täytyy varmaan ajoittaa se reissu sitten viikonloppuun. Kun olet töissä 10-19 ja Ella on hoidossa saman ajan, niin ei ihan tee mieli jättää tuota lasta enää salin ajaksi. Joten vaihtoehdoiksi jää kuudelta aamulla, tai kahdeksan jälkeen illalla. Tällä hetkellä kumpikaan ei vaikuta kovin houkuttavalta. Motivaatio treenaamiseen kuitenkin on kasvanut tässä pakollisessa salitauossa, jotenkin tekee mieli aina juuri sitä, mitä ei pysty toteuttamaan. Ensi viikolla on enemmän aikaa, mutta varmaan maanantai menee pitkälti energiaa keräillessä. Olen sille päivälle pitänyt kalenterin tyhjänä, koska loppuviikko onkin oikeastaan kaiken maailman ohjelmaa täynnä. Ellallekin tulee pari pitkää iltaa, ihan säälittää, kun en ole kalenteriani pystynyt paremmin järjestämään. Mies on koulussa, joten hänestäkään ei ole apua tässä. Ihan ärsyttää, miten vähälle huomiolle Ella on joutunut jäämään. Tiistaina pidetään molemmat ansaittu vapaapäivä, tosin silloinkin Ellaa rääkätään prick-testeissä. Turhissa testeissä, huoh. Ärsyttää edes mennä sinne, toivottavasti siellä edes sitten näkyy jotain. 

Kuvitukseksi laitoin vähän instaa, koska muuta kuvitusta en ole saanut aikaiseksi. Kun en ihan samoja nurkkia jaksaisi koko päivää kuvailla. Sainhan aikaiseksi jopa ostaa itselleni yrittäjänaisten pinssin, jota en muista koskaan käyttää. :D Kohta pääsen lounaalle ystävän kanssa, ja ehkä sitten jaksan heilua vähän kamerankin kanssa! Ah, tästä tulee pitkä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti