tiistaina, syyskuuta 30, 2014

UUTTA PEILIKAAPISSA

Kylpyhuoneen peilikaappi sai uuden tulokkaan, kun jollain paniikinomaisella refleksillä syöksyin Prisman kosmetiikkaosastolle kasvojen huutaessa jotain kuorinta-ainetta. Kasvojen syväpuhdistus alkaa todellakin olla tarpeen, ja nyt kaipasin vain jotain, jota voin tarvittaessa käyttää joka päivä, ja joka kuorii pärstäni tehokkasti. Aiemmin jo voivottelin puhdistusaineen puuttumista, joten nyt päätin ihan extempore ostaa edes jonkun tuttua hipovan tuotteen.Tämähän ei todellakaan ole haluamaani luonnonkosmetiikkaa, mutta en todellakaan tiedä mistä edes aloittaisin puhdistustuotteiden osalta. Käytännössä vihaan kaikkea geelimäistä, joka ei kuori samalla, koska kaikki geelimäinen tuntuu vain jättävän ihon mähläiseksi. Maidot ei putsaa, vaahdot ei todellakaan putsaa ja jättää taas jälkeensä taas sen mählän, ja voi herranjumala kaikkia voiteita. Ei, ei ja ei. Tämän putelin koostumus on ainoa, joka minua on tähän asti miellyttänyt. Esimerkiksi Garnierilta löytyy hieman vastaavanlainen, ja se oli kyllä todella tehokas! Minun iholleni kuitenkin vähän liian tehokas... Sitä purkin verran käyttäneenä minulla on siihen viha-rakkaus-suhde, törkeän hyvä kuorintateho, mutta kuivatti mun kuivaa-mutta-rasvoittuvaa ihoani vaan entistä pahemmin, enkä ymmärtänyt siihen aikaan käyttää lainkaan tarpeeksi tehokasta kosteusvoidetta. Tulos=naama täynnä finnejä. 


Nyt testissä on tosiaan Neurogenan Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub. Huhhuh näitä minihirviöitä. :D Löytyy kuitenkin varmaan jokaisen marketin hyllyltä. Tässä tuotteessa nyt pariin kertaan käyttäneenä tykkään siitä, että tämäkin tuote kuorii, mutta ei liikaa. Kuorivat rakeet ovat pieniä, paljon pienempiä kuin tuossa Garnierissa, mutta ovat kuitenkin tarpeeksi tehokkaita, jotta kasvot tuntuvat kokonaan puhdistetuilta. Kuitenkaan tuote ei putsaa liikaa niin, että iho tuntuisi pesun jälkeen kiristävältä. Näiden parin pesun jälkeen olen ainakin ollut todella tyytyväinen.

Toki pakkaa sekoittaa myös kosteusvoiteeni loppuminen, joten olen joutunut käyttämään apteekista saamiani testereitä hätävarana. Sain kolme purkkia, joista yksi on noussut ylitse muiden. Täytyy esitellä niitä sitten jossain vaiheessa, luulempa että se suosikkini päättyy vielä omaan kylppäriin jossain vaiheessa. Omaan silmään iho näyttää kyllä huomattavasti kirkkaammalta, ja imaisi jotenkin tuon kosteusvoiteenkin paljon tehokkaamin, kuin normaalisti. Näin vuorokauden kokemuksella en kyllä osaa sanoa vielä mitään ihon kunnosta muuten, mutta selvästi oli vähän kuollutta ihosolukkoa hävitettävänä. :D Varsinkin tuon kulmakarvojen välisen alueen kuiva kohta tuntui saavan kyytiä, ja nyt mitään siihen suuntaankaan ei ole enää havaittavissa! 

Mun ihonhoitorutiinithan on suoraansanottuna ihan naurettavat, niitä ei voi sanoa edes miksikään rutiineiksi. Suurin osa varmaan vaan kauhistelee, mutta en edelleenkään pese kasvojani päivittäin. Tai no, pääsääntöisesti jos meikkaan, niin pesen myös meikit, mutta jos en meikkaa, niin tuskin myöskään jaksan putsata naamaani päivän päätteeksi. Vaikka joku ihonhoitokonsultti minulle joskus sanoi, että kun sitä likaa kertyy naamaan päivän aikana, että "sähän tiedät kun sulla on silmälasit." En ollut ikinä edes ajatullut asiaa niin, että totta, eihän varmaan silmälasit ole ainoat, jotka ottavat osumaa päivän aikana. Ja niitä en sentään räplää sormin harvase hetki. Se käy aina välillä mielessäni, mutta koitan ahkerasti työntää sitä pois mielestäni. :D 


Tulen päivittämään naaman tilannetta vähän pidemmän käytön jälkeen. Olisko silloin ennen ja jälkeen kuvat, kiinostaisiko? :)  No mutta hei, mitkä on teidän luottopuhdistustuotteet? Onko tätä tullut kokeiltua? :) 

1 kommentti:

  1. Mä oon käyttäny tätä merkkiä koko ikäni. Toimii!! Itellläni on nyt joku pink grapefruit cream wash ja siihen kuuluva pg oil free moisturiser rasva. Pitäis käyttää sillon ja sillon ja plaaplaaplaa mutta joskus ku tehokäytin noita ni kaikki maholliset näppylät hävis heti.. Ja nyt käytän vaa sillon ku itestä siltä tuntuu :D että mulle sopi noi ainaki tosi hyvin :)

    VastaaPoista