maanantaina, syyskuuta 29, 2014

UUTTA DUUNIA KEHIIN!

No voihan härreje, etten voisi paremmin enää sanoa. Mä en oikeasti tiedä mitä sanoa, ja silti jo vähän arvaan, että tästä tulee aika pitkä ja sekava postaus. Olenhan mä nyt jo päivän verran pitänytkin taukoa blogista! :D 

Mulla on ollut tosiaan hieman hankalia aikoja tässä, ja olenkin miettinyt, että josko hakisin jotain muita töitä tähä sivuun, niin pääsisin tekemään jotain muutakin, kuin istumaan kotona. No, en ole asian eteen juuri mitään tehnyt, mutta aikaslailla pakottava tarve muulle työllekin olisi, näin talviaikaan... Firman puolesta kun on oikeastaan vain somistevuokraamon juttuja, eivätkä ne todellakaan täytä kuin murto-osan mun työajasta, kahtena päivänä viikossa. 


No, aina kun sanotaan, että kukaan ei hae sua kotoa töihin, niin HAH, tästä saatte epäilijät! Minun vanha työkaverini, joka on ylentynyt nykyiseksi(!) pomokseni, soitti minulle eilen sinne kotiin ja pyysi minua töihin vanhaan työpaikkaani Karisman Kookenkään! Ja tottakai suostuin!! Tämä on minulle kuin lottovoitto, koska olen salaa haaveillutkin sinne paluusta! Se on ollut ehdottomasti yksi lempparityöpaikoistani, ja ravaankin siellä aika tasaiseen tahtiin moikkailemassa vanhoja työkavereita. :) 

Nyt työporukka on jo suurimmaksi osaksi vaihtunut, mutta ei haittaa mun menoa, mä olen ehdottomasi asiakaspalvelija, ja mikäs sen parempaa, kuin KENGÄT! <3<3 Ja ihmiset, ah, oikeita ihmisiä, eikä vain koodia sähköpostin takana! Ja hei, mä taisin viikonloppuna justiinsa miettiä, että ai että kun vielä kerran edes pääsisin tiivistämään sen kenkävaraston takahuoneessa!! :D 


Ahaha, piti kaivaa ihan vanhoja Kookenkä-kuvia vanhasta blogista ja instasta, ja tuli melkein ikävä tuota ostatukkaa! Leikkaus on käynyt mielessä jo pariin kertaan, en tiedä löydänkö itseni kohta tuolta kylppäristä sakset kädessä... Taas. :D 

Eniveis, eka työpäivä on jo huomenna, hieman on kalenterien kanssa sumplausta, kun kalenterissa on jo firman hommia, ja Ellan allergiatestejä ja vähän ranskantunteja jne... :D Mutta ei se mitään, sinne mahtuu oikein hyvin muutama työvuoro sekaan, kyseessä on kuitenkin vain osa-aikainen pesti, ja en tiedä yhtään kuinka kauan. Todennäköisesti jatkan tarvittaessa töihin kutsuttavana jonkin aikaa. 


Siis IHANAA, mähän olen ihan totaalisen työnarkkis, ja musta on vaan pelkästään plussaa, että saa tehdä useampaa työtä! Mä kun olen myös helposti kyllästyvää tyyppiä, niin tämä työtarjous tuli siitäkin sopivaan saumaan, että en pääse kyllästymään firman hommiin, se kun olisi jo vähän taloudellisestikin hankalaa. :D Saan tähän hätään siis juuri sitä mitä kaipasinkin!

Mulla on tapana joka tilanteessa, varsinkin niissä vaikeimmissa ja toivottomimmissakin hokea itselleni, että kaikki järjestyy. Luettuani Annastina Vrethammarin Ajattele elämäsi hyväksi -kirjan, olen ottanut sieltä jokapäiväiseen käyttööni edes sen ajatuksen vahvistamisen, että kaikki järjestyy, jotenkin tästä selvitään. Kirjan yksi ohjeista kun on, että älä jää hautomaan tilannetta, vaan siitä pitää päästää irti, ja luottaa siihen, että niin tapahtuu. Ja juuri niin olen yrittänyt tehdä. Ja juuri niin aina tapahtuu. Vaikka paljon kakkaa tuntuu välillä satavan niskaan, niin aina kaikki järjestyy, ja yleensä vielä todella hyvin. Olen tuolle kirjalle kyllä äärettömän kiitollinen, suosittelen sitä lämpimästi kaikille! Näin ne meidän ongelmat tällä kertaa järjestyy. :) 

Ah, tähän päivään riittää kyllä energiaa, kun aamu alkoi ihanasti salilla! Huomennakin aion suunnata salille aamusta, tätä energiaa nyt todellakin tarvitaan, ja tätä fiilistä aion raa'asti hyödyntää niin kauan kun sitä riittää! Täytyy vain varoa, ettei mene yli, mutta ehkä se on nyt helpompaa, kun tietää jo mitä oireita etsii. Tämä kuitataan nyt kuitenkin vain innostuksen piikkiin. 

JEE, ihanaa viikonalkua teillekin kaikille!! :) 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivaa, paljon onnea uuteen vanhaan työpaikkaan! Toi otsis on sellainen, millaista mäkin oon miettiny, ja sit kuiteski aina leikkaan perus suoran otsiksen. Sopii sulle hyvin! Ja ranskan tunnit kuulostaa très bien! :)

    VastaaPoista
  2. Jeee! :) Onnea vielä kerran "uudesta" työpaikasta! :)

    VastaaPoista