keskiviikkona, syyskuuta 17, 2014

UUSIA TUULIA

Heipähei. Olen jo pitkään haudutellut tuoreen blogin perustamista, kun vanhan idea alkoi kyllästyttämään. En tahdo jumiutua vaan yhteen kategoriaan, vaan kirjoittaa koko värikkäästä elämästäni yhden blogin alla. Tietysti oman yritykseni blogi jatkaa omaa juttuaan, koska on toisaalta niin omassa maailmassaan. Ja sinne maailmaan onkin ihan kiva välillä uppoutua, mutta halusin myös paikan, jossa voin jakaa ihan jokapäiväistä diipadaapaa ilman rajoittavia tekijöitä. 

Blogissa tahdon jakaa ihan kaikkea minua kiinnostavaa, ja voin kertoa, että repertuaari on laaja. Pääosaa näyttelee kirjoitusvirheet ja huono huumorintaju, mutta koitan saada välillä jotain asiapitoistakin. Asupostauksia ei todennäköisesti montaa tule näkymään, ellen innostu.. En lupaa mitään! Jos pitää johonkin klikkytyä, niin klikkiytyisin varmaan hiuksiin, kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen, sisustukseen ja kotiin, sekä liikuntaan ja hyvinvointiin. Nämä ovat ehdottomasti blogini kantavat aihealueet, joten jos koet kiinnostuvasi, jää ihmeessä seuraamaan! 

Allaoleva rakkauspakkaus ei valitettavasti ole omani, mutta jonain kauniina päivänä kotiamme ilostuttaa myös joku (Tricolour shetlanninlammaskoira Pippa, heti kun Ella pyytää) karvainen kaveri! Olen äärimmäisen eläinrakas, ja ensimmäisenä iltana kun tapasin mieheni, hän totesi, että näytän ihan koiraihmiseltä. :D 

Olemme tunteneet mieheni kanssa noin neljä vuotta, ja meillä on vähän vajaa kolme vuotias tytär Ella, jonka kuvia täällä blogissa ei tule näkymään. Ei tarvita kovin pitkää matikkaa, että voi tehdä pari laskutoimitusta... Ei ollut vahinko. ;) Ellan kuvia ei täällä näy, koska olemme sopineet mieheni kanssa jo raskausaikana, että Ella saa oman naamansa näkymisen internetissä päättää, kun niin haluaa. Saatan myös rasittua joidenkin äitien/isien "Meidän Aino-Petteri edestä, takaa, sivusta ja makaa<3<3<3" -facepäivityksistä joka päivä, mutta ei niistä sen enempää. Harvemmin tulee myöskään itse tylleröstä kirjoiteltua, joten perhe-elämä -blogi tästä ei ole tulossa. Ellen pimahda, en vieläkään lupaa mitään. 

Jos teitä kiinnostaa mitä ennen tätä blogia on tapahtunut, vilkuilkaa vaikka Instagram ja Pinterest, ja käykää ihmeessä kurkkimassa myös firman blogi ja nettisivut! Erilaisia hämmentäviä blogeja olen kirjoittanut vuodesta -07, ja kirjoittaminen on ehdottomasti yksi sellaisista asioista, joita haluan jatkaa. Super terapeuttista! Vanhoja blogeja on kuitenkin tuhottu parhaani mukaan, toivottavasti ne ensimmäiset eivät ikinä nää päivänvaloa. :D 

Mutta pidemmittä puheitta, tervetuloa seuraamaan, mä ainakin olen ihan vähän liekeissä! :)

2 kommenttia: