tiistaina, syyskuuta 23, 2014

TIISTAIN MEIKKILEIKKEJÄ

Minulla on tänään päivä mennyt vähän eri tavalla kuin suunnittelin, ja innostuin jossain vaiheessa päivää kaivamaan meikkivarantoni esiin ja kokeilemaan vielä viimeisen kerran mustan luomivärin käyttöä ja varjostusta. Minulla on ollut lukuisia ja lukuisia yrityksiä sen kanssa, mutta jotenkin onnistun joka ikinen kerta sössimään yritykseni. 

Instagramissa minua voi seurata nimimerkillä @piulanen

Tänään kuitenkin väitän onnistuneeni. Tästä kaikki mahdollinen kiitos ja kunnia kuuluu Saaralle, jonka blogeja ja vinkkejä olen seurannut vuodesta toiseen. Ja vihdoin ja viimein onnistuin itsekin! 

Meikkiin on käytetty aika montaa palettia, mutta variaatioitahan tästä voi tehdä vaikka miljoona erilaista. Jos löytyy yksi hyvä paletti, niin jes, minulla ei sellaista ollut tähän tarkoitukseen. Tarvisin ehdottomasti kokoelmaani jonkun ruskean sävyistä kootun neutraalin paletin, ja olenkin ehkä hieman himoinnut aika monen bloggaajan varastoista löytyvää Naked 3 -palettia, johon vihdoin ja viimein koottiin täydellisyyttä hipova sävyvalikoima! 

Tähän meikkiin on käyetty: 

Oriflamen Neo Chic - sävy 1 Grey pastel
We Care ICON Magnetic eyes Trio eye shadow - sävy 5 perfect metal
Iglot Freedom system - mattamusta paletti 
Orifalmen Eye liner stylo - sävy black

Pohjatuotteina:

Loreal Studio Secrets primer
Oriflame THE ONE Illuskin Concealer - sävy fair light

En ole oikein koskaan pitänyt Oriflamen tuotteita mitenkään erikoisina, mutta jotenkin niitä näytti kertyvän tähänkin meikkiin kummasti. Päivittäisessä käytössä minulla on tuo THE ONE - peitevoide, sekä eye liner, joka kyllä pysyy naamassa kuin synti. Parhaita puoliani ei ole meikkien puhdistaminen illalla, ja vaikka kaikki muu meikki löytyisi tyynynliinasta aamulla, niin rajaukset on ja pysyy. Mahtava tuote, mikään muu aiempi linerini ei ole pysynyt helposti rasvoittuvalla ihollani edes muutamaa tuntia. 


En muista olenko tällä puolella maininut, että tykkään myös meikissä vähän neutaalimmista sävyistä. Tai "neutraaleista", aika tummaa ruskeaa tulee silti käytettyä, mutta ei oikeastaan koskaan mustaa. Voisin tehdä normalista päivämeikistänikin postauksen joskus, vaikka se hyvin harvoin pysyy niin yksinkertaisena, kun täytyy ihan väkisin lähteä leikkimään. :D Tämäkin on aika raju näin arkimeikiksi, mutta toimisi varmasti oikein hyvin iltameikkinä! 

Sellaista tähän iltaan, mitäs tykkätte? 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Juuris tollasen mäkin haluisin oppia tekemään. Monesti oon kokeillu, mut en vielä oo saanu mieleistäni lopputulosta; eli tuollaista kuin sun kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tätä on toedllakin treenattu moneeeeen kertaan, luettu paljon tutorialeja ja katseltu videoita aiheesta. Tuo musta on niin pigmenttinen, että sitä kun vähänkin sutasee väärään paikkaan, niin se on sitten siinä. Sen kanssa täytyy siis olla hyvin maltillinen, ja lisätä mielummin väriä asteittain. Mun paras oivallus tässä on se, että sitä väriä ei kannata laittaa mihinkään muualle, kuin siihen kohtaan missä se on intensiivisin, ja siitä pikkuhiljaa häivytellä ja levitellä tarpeen mukaan. Tsemppiä! :)

   Poista
 2. Kiva kun laitoit linkin blogiisi, täällä näyttää kivalta :) Ja wau tuo silmämeikki! Monesti olen ajatellut opettelevani tuollaisen tekoa, mutta ihan tuota en vielä aikaan saisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Reeniä Reeniä, tällaisiin pitäisi varmaan aina ottaa kuvat myös epäonnistuneista versioista! :-D

   Poista