lauantaina, syyskuuta 27, 2014

SYKSY JA LAUANTAI

Huomenta kaikki! Hyvin nukuttu yö takana, tai ainakin melkein kokonaan putkeen nukuttu yö. Vieraassa sängyssä nukkuminen on aina vähän outoa, saati ilman miestä nukkuminen. Mutta Ella nukkui koko yön, mitä nyt kerran putosi sängystä. :D ilmeisesti nyt siis yksin nukkuminen on se ongelma. Sääli vaan, että meidän sänkyyn kotona ei mahdu kolmatta, ainakaan sellaista joka pyörii ympyrää koko yön. Me on muutamaan otteeseen kokeiltu, siinä ei nuku kukaan muu kuin Ella. Me ei olla oikein koskaan nukuttu samassa sängyssä, vauva-aikaan vaan panikoin että käännynkö päälle, putoaako lapsi jne. Ja omassa pinniksessään hän heräili joka käännökseen, kun nukuttiin samassa huoneessa. Kun muutettiin isompaan asuntoon ja saatiin omat huoneet, on kaikki nukkuneet paremmin. Ainakin tähän asti. 

No, selvästi nyt tämä äitien vieressä nukkuminen auttoi asiaan. Muutenkin Ellalla on aikamoinen sykkykausi, joten alkaakohan hän ymmärtämään että me ei olla sama ihminen tai jotain? :D Me on luultu että tämä on uhmaikää, toki sitäkin voi seassa olla.. Ota nyt tästä selvää! En rehellisesti sanoen tiedä miten tämä ratkaistaan. Patja makkariin? 


No eniveis, tänään olisi ohjelmassa hieman eläintarhavierailua, kyläpaikassamme kun elelee kolme kissaa ja koira. Josta tulikin mieleeni, että anoppi lähtee muutaman viikon päästä johonkin reissuun, ja lupasin, että otamme hänen kissansa hoitoon!<3 Poika asustelee meillä melkein viikon, ihanaa!<3 Minulla on niin ikävä lemmikkien kanssa elelyä, isälläni kun on aina ollut koira, ja sinne muuton jälkeen minulla oli monta onnellista vuotta ensin heidän eläintensä kanssa, kunnes muutin omilleni ja kissa päätyi minunkin kotiini. Jouduin siitä kuitenkin exäni takia luopumaan, hän kun oli allerginen ja asuimme jonkin aikaa yhdessä. Rakas Sasuni asustelee kuitenkin Ellan kummitädin luona, joten kovin kauas hän ei ole päätynyt! :) 

On jotenkin aivan ihanaa olla täällä mummelilla, vaikka olemmekin kahdestaan täällä pikkupullan kanssa. Saunoimme eilen kahdestaan, ja ai että miten mä tykkään siitä! Iho ja hiukset niin kiittää aina saunan jälkeen. Minulla kun on tapana käydä saunassa hoitoainetta päässä, ja kuoria kasvot aina ennen saunaa. Joskus menen kuorintavoiteet iholla saunaankin hetkeksi, ai vitsi miten pehmeäksi iho jää! :) Seuraavana aamuna tulokset vasta näkeekin, iho on paljon rauhoittuneemman näköinen ja tasaisempi. Joudun ehkä lämmittämään saunan myös tänään! ;) 

Laittelen vähän myöhemmin kuvia meidän äidin asunnosta, koska täällä on muutama juttu joita niin ihailen ja kadehdin, vaikka ne ovatkin aluksi tuottaneet hieman järkytystä. Nyt kuitenkin kyläilemään, ihanaa lauantaina kaikille!! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti