lauantaina, syyskuuta 20, 2014

SUMUINEN AAMU

Huomenta vaan kaikille. Meillä aamu alkoi jälleen vajaa 3-vuotiasta tihulaista ojentaessa. Jälleen siksi, etten ole oppinut omista virheistäni mitään ja jätin taas kerran tussit esille kun painuin nukkumaan. Meidän naperolla kun on tapana herätä ennen meitä ja hiippailla hiiren hiljaa tähän minun työpöydän ääreen piirtelemään mitä ikinä siihen on sattunut jäämään. Tällä kertaa tulilinjalle osuivat kirppislaput, jotka tottakai ovat maksullisia...

Parvekkeeltamme näkyy yleensä kymmeniä kilometrejä. Ei tänään. :)


Onneksi kirppispöytä alkaa vasta huomenna ja tänään on tottakai päivä täynnä puuhaa. No, olen ollut fiksu ja kirjoitellut jo ensimmäisen erän vaatteita, jotka huomenna juotavat kirpparille. Ilmeisesti edessä on siis uusien lappujen osto, jos mielin vielä uutta erää myyntiin. Onneksi, onneksi suurin osa on jo valmiina. Seuraavan viikon ajan Lahden Lanttilasta pöydästä 97 löytyy siis lasten vaatteita kooissa 80-98 ja naisten vaatteita M-L, mm. uusia mekkoja, uutta vastaava Ticketin 80cm tyttöjen toppahaalari jne. Vinkvink. ;) 

Yskä painaa hieman edelleen, mutta olo on onneksi jo paljon parempi kuin edellisen viikon. Yskäkin alkaa jo helpottaa, toisinaan. Yöt menee jo ihan ok, kunhan ymmärtää valmistautua huolellisesti hunajalla, vesilasilla (hippu suolaa tottakai) ja ZMA:lla. On muuten melkein hassua, miten tuo ZMA vaikuttaa unen saantiin ja laatuun. Toimii mulla varmaan myös hieman lumenlääkkeenä, koska uskon siihen niin vahvasti. Kysehän on siis sinkki-magnesium-B6 -vitamiiniyhdistelmästä, jonka pitäisi parantaa unen laatua. Itse ainakin nukahdan nopeammin, nukun sikeämmin ja herään huomattavasti pirteämpänä. Olen normaalisti todella aamu-uninen, mutta tuon ansiosta saatan jopa herätä ennen herätyskellon soimista! Tähän vaikuttaa toki moni muukin asia, mutta tuon olen kokeillut todella hyödylliseksi.

Tänään onkin ohjelmassa sitten elämäni ensimmäiset rapukekkerit, joihin olemme ystävän kanssa suunnitelleet somistuksen ja vuokraamosta lähteekin muutamia somisteita mukaamme. Pikkunapero pääsee siis mummelille hoitoon, ja olemme menossa miehen kanssa kahdestaan. Tiedossa on kuulemma parisuhdekekkerit, ihan kivaa vaihtelua meidän yleensä kaksistaan vietettyihin vapaailtoihin.

Minä jatkan aamuteen lipittelyä, olen kirjoitellut illaksi vähän sisustusjuttuja valmiiksi! :) Oikein ihanaa lauantaipäivää kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti