tiistaina, syyskuuta 30, 2014

SALIA JA FIILIKSIÄ

Hii, tänään onkin mun eka työpäivä!!! :D Niinkun en olis ennen töissä ollut, ja vielä samassa paikassa.. Olen tosiaan ollut äippäloman jälkeen äippäloman sijaisena 7 kuukautta Kookengässä, viime vuonna. Tuo työpaikka oli tuolloin niin parasta, ja niin sattuman kauppaa. Edelleen on hehkutettava tätä kirjaa, koska jotenkin selittämättömästi (okei, järjettömällä pommituksella) nappasin työpaikan, vaikka hommaan oli jo valittu joku muu. Jatkoin käytännössä suoraan kahden viikon pätkätyön jälkeen Kookenkään, ja viimeisenä päivänäni Kookengässä sain soiton uudesta työpaikasta, että minut on valittu Fressille. Se tuntui jotenkin ihan jonkun ylemmän voiman päätökseltä, vaikka yrittäisin kuinka olla kuulostamatta sekopäältä. :D 


Ja nyt, kun olen miettinyt tätä tilannettani ja samalla haaveillut paluusta Kookenkään, minulle soitetaan kotiin, ja pyydetään töihin. En tiedä olenko pimahtanut, vai onko tuo kirja vain muuttanut elämäni. Uskon todella vanhvasti myös nk. lumevaikutukseen vähän joka asiassa, joten en todellakaan tiedä kuka tässä on oikeassa. Edelleen kuitenkin suosittelen tutustumaan kyseiseen opukseen. Täytyy kyllä sanoa, että tuo kirja kuulosti puoleen väliin saakka aivan järjettömältä heprealta ja minua oikein ärsytti, kun kirjailija puhuu jumalasta. Mutta siinä vaiheessa, kun joku aihe kosketti minua itseäni, niin ymmärsin. Ja luin kirjan heti perään toiseen kertaan. 

No mutta hei, etten kuulostaisi liian sekopäältä, niin täytyy palata vähän erilaiseen sekopäisyyteen. :D Nimittäin vanhaan blogiini. Lueskelin eilen joitain pätkiä sieltä täältä, ja katselin kuvia niiltä ajoilta, kun jaksoin pitää huolta itsestäni ja treenata, syödä kunnolla ja jakaa fiiliksiä blogiin. Se oli jotenkin hullua aikaa, ja samalla hullun inspiroivaa aikaa. Tai siis saan siitä nyt aivan järjettömästi inspiraatiota ja motivaatiota! Kävin eilen aamusta salilla, ja suuntasin sinne myös tänään. Ja aion suunnata sinne vielä kolmannen kerrankin tällä viikolla, suunnittelin torstaita.


Tämä tällainen aalloissa treenaaminen on vähän kyseenalaista. Lupasin itselleni, että käyn ainakin kerran viikossa salilla, mutta tuo sairasteluni hieman jarrutti menoa, ja tulikin yhtäkkiä kahden viikon salitauko. No, nyt paikataa, ja onneksi tämä motivaatiopuuska sattui juuri tähän viikkoon! Edelleen hieman sitä ylimenemistä pelkään, mutta täytyy tänään kysyä aiheesta sairaanhoitajalta. Koska lääkitys lähtee vaihtoon, jos maniajakso lähtee päälle.. Eiiih! En haluaisi yhtään säätää näiden kanssa, ja siksi yritän kovasti pitää tämän hallussa. Onneksi unentarpeen määrä kielii aika hyvin siitä, että maniaa ei ole ainakaan toistaiseksi tiedossa. 

Mulla on muuten tapana "hieman" unohdella asioita, ja tänään oli vuorossa sitten silmälasit. :D Mutta eniveis, hauskaa työpäivää MULLE, palataan taas myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti