sunnuntaina, syyskuuta 28, 2014

RAKKAUSKENGÄT

Ah, löyty ihana fiiliskuva arkistoista kun selailin koneen kovalevyä vähän tyhjemmäksi, ja pitihän tämä jakaa tänne! Nimittäin ne rakkauskengät, jotka jo aiemmin mainitsin! <3 Menin "ihan vaan käymään" paikallisessa kenkäkaupassa Zebrassa, enkä todellakaan ollut etsimässä mitään. En taida olla ainoa, jolle on käynyt näin? Bongasin sieltä nimittäin aivan i-ha-nat kengät, joita jalkaan saatuani en halunnut enää ottaa pois! Enkä ottanutkaan, vaan lähdin vanhat kengät kassissa kipittämään, ja olin niin intona, että tiirailin kengiäni vaan jokaisesta heijastavasta pinnasta. Piti sitten Vilassa käydä nappaamassa kuva, että voin ihailla kuvaa, eikä tarvitse nolata itseään ihan koko päivää. :D 


Nämä ovat ehdottomasti kenkävarastojeni helmi, ja käytän näitä kohtuu paljon. Minulla on, sanotaanko riittävästi kenkiä, ja nämä ovat jalassani aina kun täytyy vähänkin edustaa. Ja välillä muutenkin, on ihana kipitellä kaupungilla, kun muutenkin on tuota pituutta siunattu, ja vaan fiilistellä nitä tunnetta mikä valtaa korkkareissa. 

Eilisen Mamma Mian teeman mukaisesti kuitenkin I have a dream... Nimittäin Louboutinit. Olen niitä haaveillut jo ties kuinka kauan, mutta niiden rahallinen panostus suoraansanottuna kauhistuttaa. Voisin ostaa suunnilleen joka toiset Louboutinin kengät, mutta himoni huutaa erityisesti näitä: 


Tietysti perusmustat olisivat todella käytännölliset, ja vannon ja lupaan, että myös ne löytyvät joskus vaatekaapistani. Minä olen kenkämanaatikko. Ihan totaalinen. Jos kengät eivät olisi niin kalliita, minulla olisi niitä kaapit täynnä. Metsästän haukkana alennusmyyntejä, olen ollut töissä kenkäkaupassa (öö, parasta!), ja olen todellakin ostanut kengät vain siksi, että ne olivat niin kauniit. Kamalat jalassa, mutta sairaan hyvännäköiset! Ei enää, mutta silloin. Ja 70% alennuksessa.

Eniveis, myös nämä allaolevat huutavat aika tiukasti minun nimeäni. Ah, joku kaunis päivä mulla on talo, koira ja perhe törkeä vaatehuone ja kasa Loubouteneja! <3 450-700€/pari, että tervemoi.


Näillä omilla rakkauskengilläni jaksan kuitenkin odottaa näitä seuraavia rakkauksia. Osan veronpalautksista voisi ehkä sijoittaa noihin ylempiin, vai mitä sanotte? ;) Tai ehkä synttärilahjaksi, täytän kuitenkin melkein pyöreitä?! :D Muita faneja siellä ruudun toisella puolella? 

2 kommenttia:

  1. Ihanat noi sun popot! Mä en ennen Kanarialle muuttoa ollut miitenkään erityisen kiinnostunut kengistä, mutta siellä kengät on niiiiiin paljon kauniimpia ja edullisempia, että nyt mulla onkin ihan kiitettävä kokoelma kenkiä! Harmittaa vaan tämä Suomen ilmasto, kun iso osa vuodesta mennään kuitenkin sillä lenkkari-kumppari-talvisaapas-osastolla....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ne on! Ja joo, kaikilta ulkomaan reissulta on aina tullu jotkut poposet hankittua, ei voi muuta sanoa, kun että halpaa on!

      Poista