sunnuntaina, syyskuuta 21, 2014

PUNAISTA JA KULTAA

Mun kynnethän ovat aika toivottomat tapaukset, ne ovat pehmeät ja liuskottuvat, ja katkeilevat todella paljon. Tämän takia mä tykkään pitää ne lyhyinä, koska se on oikeastaan ainoa keino, miten ne pysyvät edes jotenkuten siisteinä. Tykkää myös lakkailla kynsiä aika paljon, koska lakkaus pysyy minulla noin päivän, jonka jälkeen saankin jo lakkailla uudet kynnet. Hah, taas näitä kotona työskentelyn hyviä puolia. 

Aina en todellakaan jaksa lakata kynsiäni, tämäkin lienee kausittaista. Varsinkaan juhliin harvoin lakkaan kynsiä, koska ne eivät vain pysy siisteinä koko juhlien ajan. Kynteni siis taipuu sormenpään mukana, kuin siinä ei mitään kynttä olisikaan, ja kynsilakka ei ole ihan niin joustavaa. Olen kuitenkin keksinyt tähän hätäratkaisun, joka saa kynsilakan pysymään ehes pikkuisen kauemmin: Glitterlakka! I know, olen nero. Tiedättehän sen fiilikset, kun teet jotain superkivaa ranskalaista manikyyriä ja lakkaat sillä glitterillä ne kärjet, ja ne ei jumankauta lähde siitä edes moottorisahalla irti? Joten hei, miksen käyttäisi sitä pohjalakkana?! :D


Tulee ärsyttävän vahvasti mieleen joulu näistä kynsistä, mutta oli pakko kokeilla välillä jotain muutakin kuin normaaleja neutraalejani. Nuo glitterkärjet ovat hyvät siitäkin syystä, että ne vahvistavat juurikin tuota huonosti pysyvää kärkeä. Nämä on ihan super-yksinkertaiset tehdä, et tarvitse muuta kuin aikaa ja hermoja. ;) 

1) Muista pohjalakka! Tässä tapauksessa kirkas, jonka jälkeen sitä glitteriä, jos tilanne on akuutti.
2) Valitse mieluinen väri pohjalle. 
3) Kynnen kärkeen tuleva "hiipuva" glitterkärki tehdään meikkisienen avulla: lakkaa  meikkisieni ja töpöttele sillä ensin kärkeen ja siitä kohti kynnen keskiosaa. Annan pohjalakan kuivua hyvin, ennen kuin ryhdyt tähän!
4) Älä unohda päällilakkaa, yleensä en käytä, mutta glitterlakka tarttuu ikävästi jokapaikkaan, esim. pumpuleihin yms, jos sen päällä ei ole mitään.


 Tässä postauksessa käytetyt tuotteet: 

Depend - alus- ja päällyslakka
Oriflame veryme - sävy Red (yllättäen)
Effect Nail Desing Kit - Groove -setin kultaglitter

Nämäkin kuvat ovat ikivanhoja, mutta minulla ei ole ollut sopivaa blogia niiden julkaisuun! Nyt on, ja täytyy kyllä sanoa, että on ihanan rentouttavaa kirjoittaa juuri sellaisista aiheista mitkä kiinnostavat, ilman rajoittavia tekijöitä! Kuten saattaa myös ehkä huomata, niin tätä juttua ihan todellakin riittää niin paljon kun jaksan vaan kirjoitella. Onhan tämä vähän tällaista ajatuksen virtaa, mutta sitähän tämä elo juurikin on! Tykkään siitä, että kirjoitan juuri sen mitä mieleen tulee, enkä siivoa niin tarkasti jokaista tekstiäni. Tietysti kirjoitusvirheiden kanssa täytyy välillä olla tarkkana, pahoittelen niitä, sitä se on kun tässä innokkaasti vaan kirjoittelee! Lukihäiriö ei helpota hommaa yhtään, kun yleensä vaikka kuinka oikoluen tekstejäni, en niitä virheitä nää. Sorry! 


Jos nyt vielä pari sanaa näistä kynsistä kuitenkin, mitäs te tykkäätte? Täytyy seuraavalla kerralla lainata miehen macroja, että näistä saisi jotain selvääkin. :D Idea varmaan kuitenkin on selvillä? ;) Kuten sanoin, normaalisti tykkään pitää kynnet aika neutraaleina, ei niin helposti huomaakaan jos lakka on lähtenyt lohkeamaan. Hyvät ja huonot puolet siinäkin.. Välillä täytyy kuitenkin tällälailla vähän revitellä, hah! Hyvää joulua ja sillei. 

1 kommentti:

  1. Kauniit, simppelit kynnet. Ja toi glitter kärjessä hämää kivasti, jos lakka alkaa irrota.

    VastaaPoista