torstaina, syyskuuta 25, 2014

PÄIVÄN ASU #1

Haha, älä anna otsikon hämätä, ajattelin vaan laittaa hieman kuvaa siitä millä eilen aamusta lähdin liikenteeseen. Oli nimittäin ihan pikkuisen kylmä! Maanantaina ihan todellakin tein erehdyksen, kun lähdettiin pikkupullan kanssa syysvaatteissa liikenteeseen, eikä päästy paria metriä kun tyttö sanoi, että on kylmä. Enkä ihmettele, niin oli minullakin. Onneksi Ellalla on fleesevuoratut kurikset, jotka toimivat loistavasti sillä kelillä! Eilen oli hieman kuivempaa, ja laitettiin toppikset päälle molemmille. 


Meikäläinen ilman meikkiä. Mä todellakin tykkään siitä, miten nuo silmälasit kehystää kasvoja ilman meikkiäkin. Minähän olen aina halunnut lasit, ja noin vuosi sitten olin ikionnellinen, kun sellaiset vihdoin sain. Vielä edelleenkin nyökkäilen hitaasti testaillen eroa näössä ilman laseja ja niiden kanssa. :D Minullahan on näössä enemmänkin hajataittoa, kuin niinkään näössä vikaa, ja suurin ongelma oli kaikki lukeminen. Pystyin aika hyvin zoomailemaan pystyssä, mutta jos vähänkin käänsin päätä, alkoi näkö teettää neljää tekstiä. Ja koska todellakin analysoin tämänkin asian valmiiksi, tiesin että vasemmassa silmässä on enemmän vikaa kuin oikeassa. Olin oikeassa. :D 

Haluaisin käyttööni kuitenkin vielä toisetkin lasit, vaikka näitä ihan todellakin rakastan. Nämä ovat todella hyvät peruslasit, ja ihanan asialliset ja neutraalit. Istuivat kasvoilleni jotenkin äärettömän hyvin, vaikka sisäpuolen vihreä väri yököttää edelleen. Ulkopuolen täydellisyyttä hipova harmaa sai kuitenkin taipumaan juuri näihin. 

Lisäsin tähän postaukseen kuitenkin päivän asu -tägin, koska mun on iiiihan pakko esitellä jossain välissä mun rakkaus-korkkarit, ennen kuin kelit viilenee liikaa! :) Ihanaa torstaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti