torstaina, syyskuuta 18, 2014

NYKYINEN SALINI

Nykyinen salini on juuri Lahteen avautunut Fitness 24 seven -sali. Olo on kuin takinkääntäjällä, koska olen ollut töissä Fressillä, mutta kaikella rakkaudella vaan, niin rahatilanne ja hinta ratkaisivat tän pelin aika 100-0. Ja olen muuten tykännyt. Tykkäsin toki Fressistäkin, ja kaikki pisteet heidän saunoilleen, mutta ehkä tähän hintaan (14,90€/kk) en niitä viitsi edes vaatia. Kuukausikorttini hinta on halvempi kuin Fressin kertamaksu, hmm... :D 


Tietysti vertaan nykyistä saliani Fressiin, enkä oikein tiedä mitä voisin sanoa huonommaksi. No, ne saunat olisivat ihan kivat, ulkoporeammeella en tee mitään, kun sinne ei saa viiniä ja laitteet nyt ovat aika samaa kauraa. En harrasta ryhmäliikuntoja, ja jos harrastan, niin videolta ne tulee kotonakin. Tykkään myös vuorenvarmasta korttisysteemistä, ja joidenkin mielestä oli epäluotettavaa antaa sormenjälki tunnistusta varten. Mulle tuli lähinnä hifi olo. :D Olen vähintään joku vakooja tai ninja, enkä missään nimessä voi antaa itsestäni näin henkilökohtaisia tietoja mihinkään, ties mihin niitä käytetään! Ei mitään väliä, en suunnittele pankkiryöstöä.

Koska käyn salilla ihanan ystäväni kanssa aamuisin, on pukeutuminen yleensä tätä luokkaa: 


Välillä musta-harmaata (itseasiassa aika useinkin, tänäänkin), ja välillä taas päällä on sellainen värioksennus, että pakko nauraa. Useimmiten päältäni löytyy jokaista punaisen sävyä mitä maailmasta löytyy, ja niin itseasiasta vaatekaapista muutekin. Toinen suosikkisävyistäni vaatetuksessa on beige, mutta se tuntuu olevan hittinä vaan kun paino on alimmillaan. :D Terveisin: Jojo-painoilija. 

Minäkin olen niitä, joilla on koko ajan joku laihdutusprokkis menossa. Olen painanut pahimmillaan melkein 100 kiloa, kunnes ymmärsin, etten voisi elää itseni kanssa siinä pisteessä. Joten laihdutin noin 25 kiloa, tulin raskaaksi ja lihoin kaiken takaisin, ja sitten laihdutin vielä muutaman kilon päälle niin, että paino kävi parhaimmillaan 68 kilossa. Nyt olen kuitenkin taas kerännyt noin 12 kiloa tuosta painosta, ja uusi laihdutusprokkis on ollut huulilla jo muutaman kuukauden. 


Koska kuitenkin painiskelen tällä hetkellä myös mielenterveysongelmien ja -lääkkeiden kanssa, olen päättänyt vain keskittyä tähän saliin ja sitä kautta itsestäni huolehtimiseen. Ruokavaliosta olisi tietoa vaikka muille jakaa, mutta juuri nyt minä en siihen pysty. Sairaanhoitaja yrittää uskotella, ettei se ole minun vikani, mutta peili väittää muuta. Yritän keskittyä siihen positiiviseen ajatteluun, että 5€ karkkipussi päivässä on vaihtunut alle 2€ karkkipussiin päivässä, eikä sekään välttämättä uppoa kokonaan. Edistystä sekin on! :) Baby steps, ja sitä rataa. Unelmani on, että lääkkeet saadaan sille tasolle, että pystyn sillä saamaan kunnon ruokavaliota kehiin, ja ruokavalion avulla pääsen tiputtamaan lääkitystä. Ihan todellakin toivon, etten joudu loppuelämääni syömään lääkkeitä, mutta ehkä positiivinen asenteeni auttaa tässäkin. :) Voin todellakin sanoa, että minä en ole niitä ihmisiä, joista päällepäin näkee, että tuo on varmaan masentunut. Kaikkea muuta, ja se onkin varmaan minut tähän tilanteeseen osittain ajanutkin.

Eniveis, tällä viikolla on salit jääneet kokonaan pois. Sunnuntaina suunniteltiin maanantaiaamun salia, mutta väsymykseen vedoten skippasin sen, ja ihan hyvä niin. Maanantaina olin nimittäin entistä väsyneempi, ja syykin selvisi tappajaflunssalla. Se jatkuu edelleen, mutta onneksi tässä yrittäjän arjessa on mahdollisuus ottaa myös vähän rennommin, eikä tarvi olla kokonaan töistä pois, kun sähköposteja voi kytätä vaikka koko päivän. Työt on kyllä hoidettu koko viikon sohvalta käsin, ja tämä naamavärkki on ollut kyllä juhlasuunnittelijasta kaukana. :D No, ensi viikolla sitten ihan toisilla energioilla! 

Jotain hyvää tästäkin sairastelujaksosta, olen nimittäin ottanut ihan ronskisti aikaa omien juttujeni, kuten tämän blogin kanssa, kun tapaamiset ei paina aikatauluja. Olen myös hyvällä omallatunnolla ottanut päiväunia pitkin päivää, kun tarve vaatii. :D Eikä ole tarvinut tekopirteillä tuon auringonpaisteen kanssa, kun helv todella kylmä siellä on jokatapauksessa. Nojoo, jos sitten myöhemmin palaan sen saliohjelman kanssa, kun aihe riistäytyi hieman käsistä... Nauttikaa te muut nyt tuosta auringonpaisteesta kuitenkin, vielä kun sitä riittää! :)

2 kommenttia:

 1. Voi mä niiiin tykkään lukea näitä sun postauksia <3
  Paranemisia, ensi viikolla treenataan taas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ihanaa! ;) Ja todellakin, mun salikortti huutaa tuolla lompakossa!!

   Poista