tiistaina, syyskuuta 30, 2014

MOTIVAATIOPUUSKA

Voi vitsi, eka työpäivä takana, ja ainakin kolme edessä vielä tällä viikolla. Ja voi elämä, miten hitosti mä olen LIHONUT!!! Kuulkaa siinä saman tutun, yli vuodentakaisen peilin edessä tämä läskin määrä oikein konkretisoitui! Kokoa isompi paita ja silti se näyttää makkarankuorelta, ja jokaikinen makkara paistaa siitä paidan läpi!! Ärrärärärää, tämä postaus sisältää näköjään paljon huutomerkkejä, mutta miten muuten tällaista asiaa voi kertoa?! Mä kerron teille: 12 kiloa!!!!!!! 

Mä olen todellakin lihonut 12 kiloa, ja vaikka kuinka olen itselleni yrittänyt uskotella (ja kaikki muutkin yrittää), että se ei missään näy, niin sanonpa vaan että kyllä näkyy. Että tervemoi vaan. Mä olen ollut hoikimmillani silloin, kun olen ollut tuolla töissä, ja voi veeee että kyrsii kattoa itseensä tän näköisenä sieltä peilistä! 


Okei, mä voin edelleen uskotella itselleni, että se 12 kiloa ei ole vielä mitään. Ja eihän se periaatteessa olekaan, mä olen painanut vielä 18 lisää tähän päälle, mutta mikä ihme siinä on, että täytyy oikein väen vängällä lihottaa itsensä takaisin niihin entisiin mittoihin, ennen kuin tajuaa tehdä itselleen jotain? Okei, mulla voi olla jotain sairaustaustaa mukana, mutta sekin voi olla vain yksi tekosyy. Voin kertoa, että mikään muu ei ole IKINÄ motivoinut mua niin paljon, kun vanha työpaita ja vanha työpaikka. Okei, tää lähentelee sitä samaa itseinhon fiilistä, kun silloin kun aloin suurimpia kilojani tiputtamaan, mutta silloin se oli pihasta säälittävyyttä ja epätoivoa, nyt tämä on lähinnä vihaa. Vihaa ja inhoa noita läskejä kohtaan, ja nyt on kyllä erittäin motivoitunut fiilis tehdä asialle jotain!

Mutta näillä puheilla nukkumaan, ihan pikkuisen väsyttää:D Palataan;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti