maanantaina, syyskuuta 29, 2014

KIITOLLINEN

Siis ei, kyllä on omituista lukea omia juttuja näin jälkikäteen.

"Mun päiviä piristää ihan omituisen jutut. Eilen sain ihan mielettömän energianpuuskan, kun menin autolla töihin. Käännyin pikku kiireessä motarille pakettiauton perässä, ja pienellä polkimen painalluksella ihana tehokas perheautomme vain kiiiiiihtyi ohi. Arvatkaa miten mä revin tästä riemua, piti ihan jakaa teillekin."

Joo-o, lukiessa tuli mieleen joku idiootti, kunnes tajusin, että no tollanenhan mä just olen. :D Oli pakko tuoda tämä lainaus tälle puolelle, koska nämä on juuri sellaisia asioita, mistä mä nautin. Ihan pienenpieniä juttuja ihan tavallisen arjen keskellä. Samaan syssyyn ajattelinkin sitten koota muutamia asioita, joista olen kiitollinen, ja jotka piristää mun mieltäni poikkeuksetta. Tämä on mahtava lista myös itselleni, vaikka muistutuksena niille huonommille päiville! :) 


- Ihana syksy, joka antaa mahtavan tekosyyn lojua kotisohvalla viltin alla, kynttilöiden loisteessa <3

- Sängyn petaaminen tuottaa aivan järjetöntä mielihyvää, poikkeuksetta. Ehkä siksi, etten tee sitä joka päivä... :D 

- Täysi kalenteri tuo mulle jotenkin aivan valtavasti energiaa! 

- Oma firma on ehkä parasta mitä voi olla, ja olen siitä ja itsestäni valtavan ylpeä! Mulla on unelmaduuni, ja olen siitä valtavan kiitollinen! <3


- Kaikenlainen suunnittelu ja listojen teko. Parasta.

Etuoikeus kahdesta työstä, jotka molemmat sattuu olemaan mieluisia! - Ihanat kengät, jotka on ihana sujauttaa jalkaan. Ne mun rakkauskengät piristää mieltä poikkeuksetta! 

- Siivottu vaatehuone. Voitte ehkä kuvitella sen fiiliksen, mikä tulee kun kävelee vastasiivottuun rojukasaan. Siistiin rojukasaan. Ah, mä leijun! 

- Juhlatilan somistaminen. Mielessä on edelleen fiilis taitelluista serveteistä, millilleen suorassa olevista pöytäliinoista, viivasuorista kaitaliinariveistä ja täydellisestä kattauksesta. Kylmät väreet! 

Mistä te olette kiitollisia? :) 

2 kommenttia:

  1. "Varastan" sulta ton "suunnittelu", parasta maailmassa suunnitella erilaisia asioita! Ettet vaan säkin olis vaaka... Et taida olla kuiteskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan todellakin! Mutta täältäpäin löytyy oinas:P

      Poista