lauantaina, syyskuuta 20, 2014

IHANA POP PORO!

Satuin osallistumaan yrittäjän päivänä pieneen arvontaan, ja onni osuikin kohdalle! Ei mennyt montaa päivää, kun postilaatikosta kolahti aivan ihana Hellapuun Pop Poro kuosilla varustettu pipo, joka pääsi suoraan sisäkäyttöön! Talvemmalla toki joutaa uloskin, mutta Ella rakastui siihen niin tulisesti, että onkin hengaillut pipo päässään siitä asti kun sain sen paketista kaivettua. 


Oma haasteensa yrittää kuvata vajaa 3-vuotiasta manuaalitarkennuksella. ;) Kamerani kittilinssi irtisanoi itsensä jostain syystä muutama kuukausi sitten, ja sen jälkeen olenkin lähinnä lainaillut miehen linssejä, tai yrittänyt pärjätä manuaalitarkennuksella. Usein tuo kittilinssi toimiikin vielä hyvin, kaipaisin vaan ehkä hieman valovoimaisempaa linssiä käyttööni.

Käykää ihmeessä kurkkimassa facebookista Hellapuu, jonka ihana Milona suunnittelee toinen toistaan upeampia kuoseja! <3 Myös Milonan oma Facebook -profiili on julkinen, ja sinne päivittyykin eniten uusimpia kuoseja! Kuoseista löytyy kyllä omiksikin lemppareiksi todella potentiaalisia vaihtoehtoja monta, ja jos olisin yhtään innostuneempi ompelusta juuri nyt, olisin jo tilaillut itseni kipeäksi noista kuoseista. Pienenä pipofriikkinä voisi ihan muutamalle kuosille olla käyttöä. :D Voin kertoa, että Ellan ulkovaatelaatikko tulvii pipoja! Milonan kuoseja löytyy ainakin näistä verkkokaupoista: Tämä ei ole millään lailla maksettu postaus, ihan puhdas arvontavoitto osunut kohalle, josta halusin tulla kertomaan. :) Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille! 

1 kommentti:

  1. Ai vitsi, miten ihana pipo! Mä oon hurahtanu kaikkiin poro-juttuihin, mulla on samantyyppinen harmaa-valkoinen poro-huopa ja Pentikin poro-kuosiset tuotteet on niiiiiiiin ihania!

    VastaaPoista