perjantaina, syyskuuta 19, 2014

FLUNSSAISEN PESÄKOLO

Kiillotettu pesäkolo, arvatkaa vaan mikä puunaaminen oli että sain esim. kaikki vaatemytyt ja vanhat teekupit raivattua, että sai pari valokuvaa napattua. Puoli tuntia ei riitä. Saattaa johtua myös siitä, että olen aika huono keskittymään mihinkään yhteen juttuun kerrallaan, piti nimittäin samalla laittaa toki ne pyykit pyörimään, juoda vähän kahvia ja facettaa jne.. Toimistoni on tosiaan sijainnut tämän viikon aika tiukasti tuossa sohvan nurkassa, joku päivä tässä yritin istua tuossa toimistopöytäni ääressä, ja onnistuin siinä ehkä 15 minuuttia, kunnes tuntui siltä että sulan siihen penkkiin. Onneksi olen tehnyt firmalle edes yhden järkevän ostoksen, nimittäin tämän tietokoneen, jossa akku riittää helposti koko päivän sohvalla löhöämiset! Itseasiassa vielä eilisellä akulla nytkin kirjoittelen, ihan mahtavaa, ettei tarvi roikkua laturin päässä. 

En sentään ruvennut pöyhimään sohvatyynyjä, koska tuolla lailla ne ihan todellisuudessa on, kun minä röhnötän niiden päällä koko päivän. Okei, en koko päivää, ravaan siellä päikkäreillä tasaisesti. Rankkaa. :D Huomaa myös pädin sormenjälkiarmeija.. 
Piti eilen käydä tekemässä myös kauppareissu miehen kanssa, ja pitkästä aikaa mukaan tarttui myös kukkapuska. Ymmärrän todellakin, miksi kaikilla bloggareilla on valokuvissa kukkia, kyllähän ne piristää silmää tässä kotona muutenkin. Mun iänikuinen haave onkin, että mulla olisi aina tuoreita leikkokukkia kotona. :) Viimeksi olen ostanut kukkia juhannukseksi naapurin kukkakaupasta, ja taisin siivota ne pois tuossa elokuun paikkeilla. Ei niin tuoreita enää silloin. 

Haha, tällainen kolonen mulla on ollut turvana tämän viikon. :) Täytyy sanoa, että mä olen ihan rakastunut tuohon meidän uuteen sohvaan! Mun vanha opiskeluaikojen musta nahkahirvitys vaihtui anopin vanhaan beigeen divaanisohvaan, jossa on tuollainen superkätevä laskettava keskiosa! Eihän se uusi ole, mutta sitäkin ihanampi, ja ilmainen! :D Haaveilen vielä sohvatyynyistä, mutta juuri nyt on tärkeämpääkin osteltavaa, joten sohvatyynyt saavat odottaa. 
Jännä, miten tämä tärkeysjärjestys on muuttunut tässä vuosien varrella, ennen olisin vain syöksynyt kauppoihin ja laittanut viimeiset rahani vaikka niihin sohvatyynyihin ja elänyt loppukuun makaroonilla. Nyt kun on mies ja lapsi, niin rahan käyttö on vähän tarkempaa. Pakkohan sen on olla, kun lapsi on allerginen eikä voi edes koskea siihen makarooniin. Parempi näin. Tännehän voisin purkaa niitä sohvatyynyhaaveitakin myöhemmin. :) 

Minä jatkan tässä sohvan nurkassa torkkumista, aamupala alkaa vaihtua suklaalevyyn. Eikös suklaa voitele kurkkua ja sitä rataa? En kyllä ymmärrä, en ole eläessäni käyttänyt tällaista määrää droppeja sairastaessani, ja olen ollut koko viikon kipeänä. Olo on edelleen aika väsynyt, vaikka olen ottanut tosi rennosti! Täytynee ensi viikolla raahautua lääkäriin, ennen sitä en mene, ettei ne kiellä mua menemästä niille rapukekkereille! :D Mutta ihanaa ottaa ihan hyvällä omallatunnolla vähän rennommin, on viimeaikoina tullut otettua vähän liikaa paineita ja stressiä kaikesta. Ehkä sitä mun kroppa yrittääkin kertoa, pitäisi varmaan kuunnella sitä vähän enemmän. Joten jatkan nyt tätä rennosti ottamista, moro! ;)

2 kommenttia:

  1. Mä oon ottanut tavaksi ostaa aina perjantaisin marketista sellaisen ihan peruskukkakimpun, joka kestää sitten aina seuraavaan viikkoon asti hyvänä. Perjantaipuska piristää kotia, on ilo silmälle ja merkki siitä, että viikonloppu on alkamassa. <3

    Aurinkoa viikonloppuusi! :)

    VastaaPoista