perjantaina, syyskuuta 26, 2014

ARKIMEIKKI

Ajattelin nyt kirjoitella mun "silloin tällöin" -arkimeikistä, kun mun koko arkimeikki käsitys on aika joustava. Muutamia peruselementtejä kuitenkin löytyy, tosin nekin vaihtelevat aika hyvin kausittain. Minulla on aika vaihtelevasti kausia, jolloin saattaa olla etten meikkaa ollenkaan, ja hiukset ovat pääosin nutturalla tai ponnarilla. Ja joskus taas on kausia, jolloin herään tuntia aikaisemmin vain siksi, että laitan hiukset ja meikkaan, yleensä sitten aika reippaasti. Pyrin pitämään arkimeikin yleensä neutraalina, ja pääasia on yleensä aina silmissä. En ole eläessäni käyttänyt huulipunaa, mitä nyt joskus teininä vappuna. Ja vitosen koulukuvauksessa, mutta ei siitä sen enempää. :D Kutakuinkin yllä oleva setti on käytössäni tällä hetkellä. Luomiväripaletti vaihtelee välillä, ja toinen luomivärisivellin ja ripsiväri ovat joskus käytössä. Näillä on kuitenkin tehty tämän päivän lärvi. Pohjameikkini koostuu periaattessa näistä kolmesta tuotteesta. Tai oikeastaan tuo BB-voiteen levitän vasta viimeisenä, mutta kuitenkin aina myös silmänalusille. Tuo ONE peitevoide on pikkaisen liian vaalea, ja tykkään kun BB-voide tuo vähän väriä kasvoille. Joskus innostun leikkimään puutereilla valoja ja varjoja, mutta nyt niitä ei ole, joten en niitä tähän esittele. Eli, pohjalle tottakai pohjustus, ensin vain silmänalusille ja luomille. Perään peitevoide, samalle alueelle. 


Pohjan jälkeen vetelen yleensä ensimmäisen kerroksen eyelineria, ja katson sitten että riittääkö se, vai haluanko lisätä jotain. Tänään halusin hieman korostaa vain luomivakoa, joten sinne päätyi tuota We Care ICON:in 5 perfect metal -paletin tumminta ruskeaa. Liikkuvalle luomelle lisäsin aavistuksen tuota vaaleinta sävyä vähän kirkastamaan. 

Lopuksi (tai aluksi) väsään yleensä kulmat paikoilleen, aina silloin kun en jaksa värjätä niitä. Kulmani ovat ärsyttävän vaaleat, mutta tämä kynä on ollut niin hyvän sävyinen, etten ole uskaltanut vaihtaa sitä. Aika reippaasti sitä saa kyllä laittaa, että kulmat ovat tarpeeksi erottuvat. Kulmakynänä minulla on ollut iäisyyden Yves Rocher Couleurs Nature -kulmaväri sävyssä 04. Brun, jonka levittelen tuollaisella viistopäisellä siveltimellä. 

Tämä tuntuu kivan neutraalilta, kuten aiemminkin sanoin, niin lasien kanssa joutuu laittamaan vähän enemmän, että näyttäisi edes joltain. BB-voide on hyvännäköinen, yleensä laitan sitä myös kaulalle sävyeron takia, mutta nyt en laittanut, ja sen huomaa. Muutenkin vain lätkin sen naamaan äkkiä, kun ekan kuvan jälkeen huomasin, että meikkasin vain silmät aamusta. 

Ehkä seuraavalla kerralla sitten vähän juttua noista valoista ja varjoista, meikkivoiteen rajoista, tai tässä tapauksessa BB-voiteen rajoista, ja niistä tuotteista millä minä kasvoja varjostelen. Löytyykö sielä postauksia omista arkilookeistanne, linkitelkää postauksia alle! Kaipaan inspistä! ;) 

2 kommenttia:

  1. Taas kerran kaunis silmämeikki! Ja sulla on muutenkin tosi kauniit silmät! Mullakaan on harvoin huulipunaa arkimeikissä (paitsi kesällä), mutta nää paljon puhutut Maybellinen Baby Lipsit on kivoja, kun ne tuntuu huulirasvalle, mutta antaa samalla kevyen värin.

    VastaaPoista