maanantaina, syyskuuta 22, 2014

ARKIKYNNET

Kuten jo aiemmin mainitsin, oma arkilakkaukseni kynsille on todella nautraali. Yksi suosikkisävyistäni on robbari-tokmanni liikkeiden halpismerkki Kone Helsingin lakka, koska sen sävy on vaan osunut juuri nappiin! Sävy on Light Summer LS07, ja aivan ihana kevyt nudeen taittava vaaleanpunainen! 


Oma putelini onkin jo melkein finaalissa, joten uuden metsästys olisi edessä. En edes tiedä löytyykö tätä enää mistään, ja luulempa että ainoa vaihtoehtoni on lähteä kiertelemään vähän pysyvämpiä kynsilakkamallistoja. Tahtoisin kuitenki juuri tämän sävyn, koska tämä on yksinkertaisesti täydellinen. 

Omat kynsilakkavarastoni ovat kohtuullisen pienet, koska en viitsi näihin kynsiini juuri lakkoja hukata. Suurin osa omistamistani lakoista kuivuu hyllyyn, vaikka osaa olen käyttänyt vain kertaalleen. Varsinkin tummat sävyt jäävät yleensä käyttämättä, vaikka olenkin niin suhteellisen koukussa. 

Tummat lakat ovat mielestäni näyttävät vain pitkillä kynsillä. Tietysti siistit kynnet ovat avain lakalle kuin lakalle, mutta jotenkin lyhyeksi nysätty kynsi (kuten tämä omani) lyhenee entisestään, jos niille lakataan tumma lakka. Olenko yksin mielipiteeni kanssa? En myöskään missään nimessä tahdo olla kokomustissa, vetää mustia supermeikkejä ja vielä mustia kynsilakkoja, yh. Minun oma musta-kauteni on kaukana takana. Ei kovin montaa mustaa vaatekappaletta edes kaapista löydy. Se on muuten jännä, miten omassa vaatetuksessa on nuorempana ollut sellaisia kausia, että vain yksi väri kelpaa. En ole oikein koskaan ollut mikään muotioikkujen seuraaja, paitsi yläasteella yritin kovasti, kun oli niin superkoleeta, että oli joku tehosteväri vyössä, aluspaidassa ja korviksissa. Hah! :D Sitä ennen liikuin hyvin pitkälti vaaleansinisen lumoissa, se jos mikä oli koleeta... Not! Voitte varmaan kuvitella päästä varpaisiin vaaleansinisellä verhotun teinin, hmm. 

Vähän vanhempana, ja huomattavasti lihavanpana löysin tottakai mustan. Kaapistani on toki aina löytynyt aikamoinen sateenkaari eri värejä, mutta en olisi voinut kuvitellakaan, että minulla ei olisi ollut edes jotain mustaa päällä. Huh, onneksi siitäkin vaiheesta on päästy. Nyttemmin vaatekaapissa on vain muutama musta vaate, jotka ovat käytössä oikeastaan vain kotona. Vaikka onhan minulla toki musta jakkupuku työkeikkoja varten, mutta en ole vielä kertaakaan käyttänyt sitä kokonaisena. Aina päälleni eksyy myös jotain värillistä tai vaaleaa. Minulla ei ole edes mitään pikkumustaa, vaan kaikki juhlamekkonikin ovat aikamoisia värioksennuksia. Ehkä esittelen niitäkin sitten myöhemmin. 


Vaikka tämä postaus onkin otsikoitu arkikynsiksi, näitä voisi melkein sanoa 24/7 kynsiksi, ja myös juhlakynsiksi siinä samalla. Nämä kuvatut itseasiassa olikin tarkoituksella lakattu lauantain rapukekkereille, eli käytännössä juhliin. Tämä toimii luotto-juhlalakkanani myös siksi, että minulla on samanvärinen pikkulaukku käytössäni. 

Onko teillä vinkata jotain hyvää samansävyistä lakkaa, joka löytyisi jostain vähän pidempiaikaisesta mallistosta? :) Mistä merkeistä olette erityisesti pitäneet? 

2 kommenttia:

  1. Mulla on tota ihan samaa, Robbarista nimenomaan! Toi sävy on vaan niin ihanan simppeli ja kuitenkin siisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä! :) Tiedä vaan vieläköhän sitä sieltä saa, kun on vielä tuollainen kesäsävy, täytynee käydä tonkimassa laarit :D

      Poista